Kundhistorier

Går du också runt och kämpar med en skavank eller två? Vi har samlat alla våra kundhistorier, så du kan få reda på hur andra har blivit hjälpta av ingredienserna i våra produkter. Berättelserna handlar om en lång rad utmaningar – från vatten i kroppen och trötta fötter till uppblåst mage.

Sök efter en produkten du är intresserad av och läs om alla personliga upplevelserna.

Jag hade förvandlats till en 'soffpotatis'. Energin var helt borta!

Jag hade förvandlats till en 'soffpotatis'. Energin var helt borta!

Efter corona-pandemin kände sig Anders fången i en negativ spiral. Han hade svårt att komma upp ur soffan och tackade ofta nej till träffas med vännerna. Samtidigt kände han en brist på lust som var ny för honom. Men ett näringstillskott designat för män, gav precis det lyft han behövde – och det kom dessutom med en oväntad bonus. Lusten att dejta återvände.

Joachim fick hjälp till hårväxten

Joachim fick hjälp till hårväxten

Joachim hade länge varit missnöjd med sitt hår. Det var torrt, slitet och såg ut som en höstack. Det passade inte särskilt bra ihop med hans känsla för stil och mode, något som alltid har spelat en stor roll för honom och hans familj. Joachims klagande nådde också hans mamma öron. Men hon gav honom ett förslag på en lösning, som hon själv hade haft stor hjälp av.
Mina ben kändes som tunga stockar

Mina ben kändes som tunga stockar

Som tidigare butiksanställd vet Inger precis vad det innebär att ha trötta ben. Hon var van att stå upp flera timmar i sträck. Men för några år sedan upplevde hon en ny sorts trötthet. Benen kändes tunga och trötta efter bara en kort promenad. En artikel gjorde Inger medveten om att det kunde kopplas till blodcirkulationen. En naturbaserad produkt skulle visa sig vara den perfekta lösningen.