Kundhistorier

Går du också runt och kämpar med en skavank eller två? Vi har samlat alla våra kundhistorier, så du kan få reda på hur andra har blivit hjälpta av ingredienserna i våra produkter. Berättelserna handlar om en lång rad utmaningar – från vatten i kroppen och trötta fötter till uppblåst mage.

Sök efter en produkten du är intresserad av och läs om alla personliga upplevelserna.

Bättre uthållighet och mer energi

Bättre uthållighet och mer energi

Finn Jorsal, 69, är en aktiv man med många järn i elden. Men han saknade uthållighet i sitt samliv hemma. En tidningsannons om hjälp för uthållighet väckte hans intresse och snart kunde Finns fru själv känna att något hade hänt med honom.

Fredrik fick hjälp för energi och sexliv

Fredrik fick hjälp för energi och sexliv

Ett bra samliv tillsammans har alltid varit viktigt för 64-årige Fredrik! Det var därför det jobbigt när han började få svårt med sin ork i sovrummet. Lusten och energin var borta och han kända inte igen sig själv. Fredrik gav sig i kast med att hitta en lösning – och det visade sig vara mer naturligt än han hade kunnat hoppas på.
Hittade kärleken igen

Hittade kärleken igen

Efter några bra år upplevde Helge dock utmaningar i sovrummet. Kroppen var en begränsning ibland och orken räckte inte alltid till. Så när Helge hittade ett kosttillskott som kunde hjälpa med intimiteten tog han chansen. Idag njuter han av ett aktivt samliv... Han känner sig som en man!

Jag hade förvandlats till en 'soffpotatis'. Energin var helt borta!

Jag hade förvandlats till en 'soffpotatis'. Energin var helt borta!

Efter corona-pandemin kände sig Anders fången i en negativ spiral. Han hade svårt att komma upp ur soffan och tackade ofta nej till träffas med vännerna. Samtidigt kände han en brist på lust som var ny för honom. Men ett näringstillskott designat för män, gav precis det lyft han behövde – och det kom dessutom med en oväntad bonus. Lusten att dejta återvände.