"Jag hade förvandlats till en 'soffpotatis'. Energin var helt borta!"

Efter corona-pandemin kände sig Anders fången i en negativ spiral. Han hade svårt att komma upp ur soffan och tackade ofta nej till träffas med vännerna. Samtidigt kände han en brist på lust som var ny för honom. Men ett näringstillskott designat för män, gav precis det lyft han behövde – och det kom dessutom med en oväntad bonus. Lusten att dejta återvände.

Virizil är en produkt för män. Ginseng kan bidra till optimal uthållighet, energi och vitalitet. Växten kan också bidra till att främja erektion och upprätthålla en god sexuell relation. Zink bidrar till att upprätthålla en normal testosteronnivå i blodet

Blev gammal i förtid

- Alla andra hade kommit tillbaka från pandemin, redo att sätta full fart. Men jag kände mig själv instängd i ett "coronahål" som jag inte kunde ta mig ur, säger snart 50-årige Anders.

Det var mycket han ville göra, men energin räckte helt enkelt inte till. Lusten och den fysiska förmågan var helt enkelt borta. Det påverkade självförtroendet.

- Man kan väl säga att jag hade blivit gammal i förtid. Mina nära och kära kunde också känna en förändring. De förstod inte vad som hade hänt. De kände inte igen mig.

Efter jobbet slängde sig Anders strax i soffan och helgerna var inte mycket bättre. Till slut gjorde det honom så frustrerad att han bestämde sig för att vidta åtgärder.

– Nu räcker det! tänkte jag och därefter började sökandet efter en lösning.

Anders:

– Jag visste om att ginseng är bra för män, så jag började ta det för att få mer energi. Men så hände det förstås det att även min lust kom tillbaka.

Resan upp genom coronahålet

Lyckligtvis var vägen tillbaka till sitt gamla jag inte helt så lång som Anders hade varit rädd för. Snabbt hittade han kosttillskottet Virizil som bland annat innehåller koncentrerade växtämnen från ginseng.

– Jag visste om att ginseng är bra för män, så jag började ta det för att få mer energi. Men så hände det förstås det att även min lust kom tillbaka. Allt hänger ihop. Det vet jag i alla fall nu, berättar Anders.

Redo att dejta igen

Några månader senare orkade Anders sätta sig på cykeln igen och ge sig ut och idag är han tillbaka på rätt spår. Sociala evenemang, cykelturer... Äntligen händer det grejer.

– Jag känner att jag har hamnat i en positiv spiral nu istället för den negativa jag var fångad i. Det är verkligen en fantastisk känsla. Jag håller på att omskola mig till lastbilschaufför, så all min energi behövs.

Även om Anders fortfarande njuter av att slappa i soffan då och då, så kan han göra det med gott samvete. För nu vet han att han har energi till att komma ut igen.

– Energin och lusten är tillbaka och tillsammans med det har också intresset för dejting kommit tillbaka. Äntligen känner jag att jag har energi och överskott till ett nytt förhållande. Så ja! Vem vet vad det kan leda till? avslutar en leende Anders. 

Nöjd med din [col=#20BB8B/manlighet!] Uthållighet, energi och fysiskt välbefinnande. Få ditt [col=#20BB8B/sexuella samliv] på rätt kurs igen.

Intresserad?

Gör som Anders och prova Virizil idag