Hair Grow

Stärk din hårväxt inifrån

Hair Grow innehåller åkerfräken, som kan främja och stärka hårväxten, samt biotin och zink, som kan hjälpa till att bibehålla normalt hår och normal hud. Tabletterna är även berikade med hirskoncentrat samt pantotensyra, L-cystin, koppar, järn och taurin.

Enkelköp
449 :-
Abonnemang 60 varannan månad Spara 90 SEK per leverans
Nöjdhetsgaranti
179 :-
Första leverans - spara 50% 179 :-
Minsta pris inkl frakt 218 :-

Härefter per leverans 359 :-
Minsta pris inkl frakt 398 :-

Dina abonnemangsfördelar
  • Bästa pris - spar pengar på varje leverans.
  • Ingen bindningstid - du administrerar själv.
  • Leverans direkt till dig - innan produkten tar slut.

Endast 5.98 kr per dag med abonnemang
I lager
Beställ före 14.00 så skickar vi samma dag
×
×

Wellvitas nöjdhetsgaranti

På Wellvita är nöjda kunder något vi jobbar på att få varje dag. Därför erbjuder vi vår nöjdhetsgaranti på denna produkt. Om du inte är nöjd med produkten efter 3 månadera användning ger vi dig 100 sek i rabatt, som du fritt kan använda på ett av våra andra kosttillskott.

Vill du använda garantin eller höra mer kontakta vår kundservice på tel 0223-50 03 50.

De bästa förutsättningarna för tillväxt, styrka och fyllighet

Tunt och slitet

För många är en positiv självbild nära kopplad till vackert och fylligt hår. Tunt och platt hår är inte tillfredsställande. Ofta kan lösningen vara att tillföra håret nya näringsämnen.

Hjälp Inifrån

Den snabba hjälpen: En ny frisyr eller en ny hårvårdsprodukt ger omedelbar och snabb tillfredsställelse. Extraktabletter kräver mer tålamod, men resultatet håller i sig.

Skägg och ögonbryn

De välgörande ingredienserna från Hair Grow omvandlas och distribueras via blodet till alla hårsäckar i kroppen. De stärker inte bara huvudhåret, utan även t.ex. skägg och ögonbryn.

Hjälp ditt hår [col=#20BB8B/inifrån.]
Växtämnen och näringsämnen för styrka, fyllighet och [col=#20BB8B/tillväxt!]

Främjar och stärker hårväxten

Är du missnöjd med ditt hår? Det verkar lite tunt och slitet, och detsamma kanske gäller dina ögonbryn och ditt skägg? Drömmer du om en stärkt hårväxt och fylligare hår? Då har du kommit rätt.

Många försöker ofta att lösa problemet utifrån. Med stylingprodukter eller med en ny frisyr. Men med Wellvitas uppdaterade produkt, Hair Grow, får du en ny och förbättrad hjälp för att stärka håret från grunden. Hair Grow-tabletterna tillför näringsämnen till dina hårsäckar inifrån och hjälper dig att få det hår du eftersträvar.

Hair Grow är en vidareutvecklad Wellvita-produkt. Den innehåller som något helt nytt ett extrakt av växten åkerfräken, som kan främja och stärka hårväxten. Dessutom innehåller tabletterna ämnen som kroppen kan använda för hårproduktion. Naturligt hirsextrakt och näringsämnen som L-cystin och taurin samt biotin. Biotin kallas även 'hårvitaminet' eftersom det bidrar till att bibehålla normalt hår. I nya Hair Grow har vi till och med multiplicerat innehållet av biotin.

Joachim fick hjälp till hårväxten


Joachim hade länge varit missnöjd med sitt hår. Det var torrt, slitet och såg ut som en höstack. Det passade inte särskilt bra ihop med hans känsla för stil och mode, något som alltid har spelat en stor roll för honom och hans familj. Joachims klagande nådde också hans mamma öron. Men hon gav honom ett förslag på en lösning, som hon själv hade haft stor hjälp av.

NY UNDERSÖKNING ÖVERRASKAR:

Så många har fått hjälp

På Wellvita har vi länge försökt göra män medvetna om fördelarna med att ta Hair Grow. Därför blev vi extra glada när vi såg resultatet av en Nordisk kundundersökning gällande Hair Grow... 10 % av svaren kom från män. Deras svar var verkligen uppmuntrande läsning!

Hair Grow tabletten ska alltid tas i samband med en huvudmåltid och kan sväljas med ett glas vatten.

Därför bör du ta Hair Grow

"Så stärkte jag min hårväxt"


När Filip upptäckte att hans hår hade tunnats ut kom det som en chock. Det såg platt ut även efter att han fixat till det, och hårets toppar kändes torra och slitna. Många i hans familj har fått tunt hår till följd av håravfall, så han visste om att det fanns anlag i släkten. Filip gjorde allt för att motverka det tunna håret. När han provade de koncentrerade växtämnena i Hair Grow, stod det klart att han hade hittat rätt.

Växtbaserad

Är du vegetarian? Denna produkt är gjord utan animaliska ingredienser och kan ingå i en vegetarisk kost. 

Hair Grow - kosttillskott - 60 tabl /41 g

Hair Grow innehåller åkerfräken, som kan främja och stärka hårväxten, samt biotin och zink som kan hjälpa till att bibehålla normalt hår och normal hud. Tabletterna är även berikade med hirskoncentrat samt pantotensyra, L-cystin, koppar, järn och taurin. Koppar bidrar till normal pigmentering av håret

Rekommenderad daglig dos:
1 tablett

Tabletten ska alltid tas i samband med en huvudmåltid.

Daglig dos bör inte överskridas.

Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost.

Innehåll per daglig dos:

1 tabl.

% RI*

Vitamin C 60 mg 75
Biotin 500 µg 1000
Pantotensyra 30 mg 500
Järn 10 mg 71
Zink 8 mg 80
Koppar 0,4 mg 40
Taurin 100 mg
L-Cystin 6 mg
Hirsextrakt 110 mg
Åkerfräken (extrakt med 7% silicium) 30 mg

* % av referensintag.

Ingredienser: Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid), hirsextrakt (Panicum miliaceum L), taurin, ferroglukonat, L-askorbinsyra, kalcium-D-pantotenat, Åkerfräken extrakt (Equisetum arvense L.) zinksulfat, L -zinksulfat, L-cupriglukonat, ytbehandlingsmedel: hydroxipropylmetylcellulosa, arom: pepparmyntsolja, D-biotin och fuktighetsbevarande medel: glycerol.

Förvaring: Förvaras torrt, skyddas mot ljus och värme. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Producerat för:
Wellvita SE, www.wellvita.se

Konsumentkontakt SE: Tel. 0223-50 03 50

Vid vissa tillfällen kan det förekomma små förändringar på etiketterna på våra produkter. Innehållet och formuleringen av etiketterna anpassas till gällande lagstiftning eller vid eventuellt byte av leverantör för att säkerställa bästa möjliga råvaror för produkten.