Bättre uthållighet och mer energi

Bättre uthållighet och mer energi

Finn Jorsal, 69, är en aktiv man med många järn i elden. Men han saknade uthållighet i sitt samliv hemma. En tidningsannons om hjälp för uthållighet väckte hans intresse och snart kunde Finns fru själv känna att något hade hänt med honom.

Tags: Virizil
Hittade kärleken igen

Hittade kärleken igen

Efter några bra år upplevde Helge dock utmaningar i sovrummet. Kroppen var en begränsning ibland och orken räckte inte alltid till. Så när Helge hittade ett kosttillskott som kunde hjälpa med intimiteten tog han chansen. Idag njuter han av ett aktivt samliv... Han känner sig som en man!

Tags: Virizil
Jag har det helt … fantastiskt!

Jag har det helt … fantastiskt!

Höga temperaturer är normalt inget som stör Annika. Hon har bott i Dubai och reser mycket med sitt arbete. Ändå kom klimakteriets värmevallningar som lite av en chock. Hon kändes hur det hettade till inifrån. Värmen blossade upp och förvandlades till svettpärlor på huden, även när vädret var kallt. Som tur var, hade hennes väninna ett råd som hjälpte henne att få färre värmevallningar.
Tags: Menoflora
Mina ben känns mindre tunga och med mindre vätska!

Mina ben känns mindre tunga och med mindre vätska!

För tre år sedan ställdes Ilene inför en utmaning som många kanske känner igen: tunga och trötta ben. Känslan smög sig på under dagen. Vätskan samlades ofta i hennes kropp och stal hennes energi. En artikel gav Ilene en idé om hur hon kunde få hjälp - det visade sig vara den rätta lösningen. I dag hoppas hon att andra kan lära av hennes erfarenheter.
Tags: Hydrolet
Mindre vätska och lättare ben!

Mindre vätska och lättare ben!

Kirsten bor vid havet. Varje dag går hon långa promenader med sin hund och njuter av naturen, men i många år kämpade hon med vätska i benen. Kroppen tröttnade snabbt och hon fick ta på sig stödstrumpor för att bättre klara dagens sysslor. Det var krångligt och tog lång tid, så när Kirsten stötte på en växtpreparat för tunga ben slog hon till. Idag känns fötter och ben lättare.

Tags: Hydrolet
Nu är det lätt att ta på mig mina skor igen!

Nu är det lätt att ta på mig mina skor igen!

Anna-Maria vet vad det innebär att vara på resande fot. Hennes passion för arkitektur har tagit henne till världens alla hörn, men ibland har hon kämpat med vatten i kroppen. Fötterna kändes tunga, så det var svårt att klämma in dem i skor och sandaler. Som aktiv arkitekt valde Anna-Maria att leva med det, men när hon lade sitt arbetsliv på hyllan bestämde hon sig för att göra något åt saken. Lösningen gömde sig i naturen.
Tags: Hydrolet
Så fick jag hjälp mot vatten i mina ben

Så fick jag hjälp mot vatten i mina ben

Bibbi är på benen flera timmar om dagen. Som ägare till en handelsträdgård börjar hon sitt arbete tidigt och slutar sent. Hon vattnar växter, sår och planterar. Hon tar hand om sina kunder och sitter väldigt sällan still – för att ta det lugnt är inte Bibbis melodi. Hon älskar ett aktivt liv. Men ibland var hennes fötter så trötta att hon var tvungen att använda stödstrumpor för att klara av dagens utmaningar. Märkligt nog hittade den energiska trädgårdsmästaren sin hjälp i växtriket.
Tags: Hydrolet
Så klarar mina ögon en lång dag framför skärmen

Så klarar mina ögon en lång dag framför skärmen

Laila tillbringar många timmar vid datorskärmen. Det är svårt att undvika när man är ekonomichef. Varje dag är hon försjunken i pyttesmå siffror och när det inte är ekonomin som tar hennes tid är det mat och bakning. Men när Laila blev lite äldre behövde hennes ögon fler pauser. Hon frågade sin optiker hur hon kunde stödja sin syn. Optikerns råd var inte bara överraskande – det gjorde en märkbar skillnad.
Tags: Vistavital
Så kunde jag hjälpa mina slemhinnor

Så kunde jag hjälpa mina slemhinnor

När Sussi kom i övergångsålder ställdes hon inför ett bekymmer som många kvinnor förmodligen känner igen: torr hud och torra slemhinnor. Hon kände det i hela kroppen, men det var i underlivet hon hade de största utmaningarna. Upplevelsen fick Sussi att inse att hon var tvungen att göra mer för att behålla normala slemhinnor.
Tags: Mucoforte
Så stärkte jag min hårväxt

Så stärkte jag min hårväxt

När Filip upptäckte att hans hår hade tunnats ut kom det som en chock. Det såg platt ut även efter att han fixat till det, och hårets toppar kändes torra och slitna. Många i hans familj har fått tunt hår till följd av håravfall, så han visste om att det fanns anlag i släkten. Filip gjorde allt för att motverka det tunna håret. När han provade de koncentrerade växtämnena i Hair Grow, stod det klart att han hade hittat rätt.

Tags: Hair Grow
Äntligen kan jag röra mig igen utan att det känns jobbigt

Äntligen kan jag röra mig igen utan att det känns jobbigt

Ulf har många idéer till nya projekt. Han har bl.a. varit lokförare, helikopterpilot - och kan snart lägga kajakbyggare till listan. Men ett tag var det svårt att förverkliga alla idéer. Lederna sa helt enkelt nej. Till slut fanns det inget annat att göra: Han var tvungen att hitta en lösning för sina svårigheter.
Tags: Artroform
Äntligen känner jag mig skärpt igen

Äntligen känner jag mig skärpt igen

Bodil lever livet i ett högt tempo. När hon inte är i idrottshallen är hon aktiv i styrelsen för en lokal förening. Men när minnet blev lite sämre tappade hon lusten att prata på mötena. Hon glömde namn ibland och var tvungen att ta lite längre tankepauser. Så när Bodil läste om ett kosttillskott för minnet, nappade hon direkt. Idag känner hon sig skärpt igen.

Tags: Remital