Kundhistorier

Går du också runt och kämpar med en skavank eller två? Vi har samlat alla våra kundhistorier, så du kan få reda på hur andra har blivit hjälpta av ingredienserna i våra produkter. Berättelserna handlar om en lång rad utmaningar – från vatten i kroppen och trötta fötter till uppblåst mage.

Sök efter en produkten du är intresserad av och läs om alla personliga upplevelserna.

Hittade kärleken igen

Hittade kärleken igen

Efter några bra år upplevde Helge dock utmaningar i sovrummet. Kroppen var en begränsning ibland och orken räckte inte alltid till. Så när Helge hittade ett kosttillskott som kunde hjälpa med intimiteten tog han chansen. Idag njuter han av ett aktivt samliv... Han känner sig som en man!

Jag hade förvandlats till en 'soffpotatis'. Energin var helt borta!

Jag hade förvandlats till en 'soffpotatis'. Energin var helt borta!

Efter corona-pandemin kände sig Anders fången i en negativ spiral. Han hade svårt att komma upp ur soffan och tackade ofta nej till träffas med vännerna. Samtidigt kände han en brist på lust som var ny för honom. Men ett näringstillskott designat för män, gav precis det lyft han behövde – och det kom dessutom med en oväntad bonus. Lusten att dejta återvände.

Jag var helt utmattat i benen, när jag kom hem från jobbet

Jag var helt utmattat i benen, när jag kom hem från jobbet

För ungefär ett år sedan sa 55-åriga Maries kropp ifrån. Hennes ben kändes tunga som bly efter många timmars arbete i butik och Marie den annars så aktiva kvinnan fick tillbringa kvällarna i fåtöljen med fötterna på en pall. Vattengympa och cykling pausades. Husbilen stod och samlade damm. Men en liten brun tablett kom till Maries undsättning.

Joachim fick hjälp till hårväxten

Joachim fick hjälp till hårväxten

Joachim hade länge varit missnöjd med sitt hår. Det var torrt, slitet och såg ut som en höstack. Det passade inte särskilt bra ihop med hans känsla för stil och mode, något som alltid har spelat en stor roll för honom och hans familj. Joachims klagande nådde också hans mamma öron. Men hon gav honom ett förslag på en lösning, som hon själv hade haft stor hjälp av.
Mina ben kändes som tunga stockar

Mina ben kändes som tunga stockar

Som tidigare butiksanställd vet Inger precis vad det innebär att ha trötta ben. Hon var van att stå upp flera timmar i sträck. Men för några år sedan upplevde hon en ny sorts trötthet. Benen kändes tunga och trötta efter bara en kort promenad. En artikel gjorde Inger medveten om att det kunde kopplas till blodcirkulationen. En naturbaserad produkt skulle visa sig vara den perfekta lösningen.

Mina ben känns mindre tunga och med mindre vätska!

Mina ben känns mindre tunga och med mindre vätska!

För tre år sedan ställdes Ilene inför en utmaning som många kanske känner igen: tunga och trötta ben. Känslan smög sig på under dagen. Vätskan samlades ofta i hennes kropp och stal hennes energi. En artikel gav Ilene en idé om hur hon kunde få hjälp - det visade sig vara den rätta lösningen. I dag hoppas hon att andra kan lära av hennes erfarenheter.
Mindre vätska och lättare ben!

Mindre vätska och lättare ben!

Kirsten bor vid havet. Varje dag går hon långa promenader med sin hund och njuter av naturen, men i många år kämpade hon med vätska i benen. Kroppen tröttnade snabbt och hon fick ta på sig stödstrumpor för att bättre klara dagens sysslor. Det var krångligt och tog lång tid, så när Kirsten stötte på en växtpreparat för tunga ben slog hon till. Idag känns fötter och ben lättare.

Nu är det lätt att ta på mig mina skor igen!

Nu är det lätt att ta på mig mina skor igen!

Anna-Maria vet vad det innebär att vara på resande fot. Hennes passion för arkitektur har tagit henne till världens alla hörn, men ibland har hon kämpat med vatten i kroppen. Fötterna kändes tunga, så det var svårt att klämma in dem i skor och sandaler. Som aktiv arkitekt valde Anna-Maria att leva med det, men när hon lade sitt arbetsliv på hyllan bestämde hon sig för att göra något åt saken. Lösningen gömde sig i naturen.
Så fick jag hjälp mot vatten i mina ben

Så fick jag hjälp mot vatten i mina ben

Bibbi är på benen flera timmar om dagen. Som ägare till en handelsträdgård börjar hon sitt arbete tidigt och slutar sent. Hon vattnar växter, sår och planterar. Hon tar hand om sina kunder och sitter väldigt sällan still – för att ta det lugnt är inte Bibbis melodi. Hon älskar ett aktivt liv. Men ibland var hennes fötter så trötta att hon var tvungen att använda stödstrumpor för att klara av dagens utmaningar. Märkligt nog hittade den energiska trädgårdsmästaren sin hjälp i växtriket.
Så kunde jag hjälpa mina slemhinnor

Så kunde jag hjälpa mina slemhinnor

När Sussi kom i övergångsålder ställdes hon inför ett bekymmer som många kvinnor förmodligen känner igen: torr hud och torra slemhinnor. Hon kände det i hela kroppen, men det var i underlivet hon hade de största utmaningarna. Upplevelsen fick Sussi att inse att hon var tvungen att göra mer för att behålla normala slemhinnor.
Äntligen kan jag röra mig igen utan att det känns jobbigt

Äntligen kan jag röra mig igen utan att det känns jobbigt

Ulf har många idéer till nya projekt. Han har bl.a. varit lokförare, helikopterpilot - och kan snart lägga kajakbyggare till listan. Men ett tag var det svårt att förverkliga alla idéer. Lederna sa helt enkelt nej. Till slut fanns det inget annat att göra: Han var tvungen att hitta en lösning för sina svårigheter.
Äntligen känner jag mig skärpt igen

Äntligen känner jag mig skärpt igen

Bodil lever livet i ett högt tempo. När hon inte är i idrottshallen är hon aktiv i styrelsen för en lokal förening. Men när minnet blev lite sämre tappade hon lusten att prata på mötena. Hon glömde namn ibland och var tvungen att ta lite längre tankepauser. Så när Bodil läste om ett kosttillskott för minnet, nappade hon direkt. Idag känner hon sig skärpt igen.