Kampanjer

Uppblåsthet, obehag och övervikt!

Hjälp magen och få en gratis multivitamin

Är det fett som putar ut över byxkanten, eller är det bara magen som är uppblåst? Ofta är det en kombination. Som tur är, kan växterna i Macoform Plus hjälpa dig att tackla båda utmaningarna på samma gång. Och just nu får du med en gåva!

Köp Macoform Plus nu och få ett paket gratis multivitaminer. Ett bra komplement till en hälsosam, varierad kost – även i samband med viktnedgång.

Erbjudandet gäller till och med 25 februari 2024.

Macoform Plus innehåller extrakt av fänkålsfrön, kamomillblomma och pepparmynta. Kamomillblomman främjar fettsmältning, viktminskning och hjälper mot uppblåsthet.

Just nu

Få fiskolja med i ditt köp

Om du beställer en produkt idag och samtidigt säger OK till att vi får kontakta dig med nyheter och erbjudanden, ger vi dig 2 månaders förbrukning av Fiskolja som ingår i köpet.

Erbjudandet gäller endast en gång per kund.

Alla kan utnyttja erbjudandet, oavsett om du är ny kund, tidigare kund eller nuvarande kund.

OBS: Du kommer att kunna registrera dig för våra nyheter och därmed utnyttja erbjudandet när du genomför ditt köp. Vi lägger automatiskt till en fiskolja i din varukorg - utan extra kostnad.

Halva priset på första leveransen

På majoriteten av våra abonnemangsprodukter erbjuder vi 50 % rabatt på första leveransen*. Detta ger dig möjlighet att testa hur väl din kropp reagerar på de aktiva växtämnena.

Vissa upplever effekt relativt snabbt – för andra tar det något längre tid. I allmänhet kommer effekten gradvis och över tid.

Om du mot förmodan inte upplever någon märkbar effekt efter den 2:a leveransen, erbjuder vi dig en nöjdhetsgaranti på produkten.

*Rabatten gäller de flesta av våra produkter på abonnemang. Ingen bindningstid. Rabatten gäller inte på fraktkostnader.