IMMUNPAKET - 6 MÅNADER

Alla ska ha råd att stärka immunförsvaret

På Wellvita vill vi se till att du inte behöver kompromissa med din hälsa. I år har vi gjort det enkelt och billigt för dig att ge ditt immunförsvar en kraftfull hjälp som varar ända till våren. JUST NU kan du köpa vår starkaste immunprodukt, Cellamun, till ett otroligt bra pris. För endast 349 SEK får du ett immunpaket till 6 månaders förbrukning. Och du behöver inte tänka på frakten heller, vi skickar paketet till dig med fri frakt.

Läs om immun-paketet här eller hör mer på telefon 0223–50 03 50.

Cellamun innehåller ett antal växter, bland annat haritaki, som stärker kroppens naturliga försvar.

Just nu

Få fiskolja med i ditt köp

Om du beställer en produkt idag och samtidigt säger OK till att vi får kontakta dig med nyheter och erbjudanden, ger vi dig 2 månaders förbrukning av Fiskolja som ingår i köpet.

Erbjudandet gäller endast en gång per kund.

Alla kan utnyttja erbjudandet, oavsett om du är ny kund, tidigare kund eller nuvarande kund.

OBS: Du kommer att kunna registrera dig för våra nyheter och därmed utnyttja erbjudandet när du genomför ditt köp. Vi lägger automatiskt till en fiskolja i din varukorg - utan extra kostnad.

Halva priset på första leveransen

På majoriteten av våra abonnemangsprodukter erbjuder vi 50 % rabatt på första leveransen*. Detta ger dig möjlighet att testa hur väl din kropp reagerar på de aktiva växtämnena.

Vissa upplever effekt relativt snabbt – för andra tar det något längre tid. I allmänhet kommer effekten gradvis och över tid.

Om du mot förmodan inte upplever någon märkbar effekt efter den 2:a leveransen, erbjuder vi dig en nöjdhetsgaranti på produkten.

*Rabatten gäller de flesta av våra produkter på abonnemang. Ingen bindningstid. Rabatten gäller inte på fraktkostnader.