Kundhistorier

Går du också runt och kämpar med en skavank eller två? Vi har samlat alla våra kundhistorier, så du kan få reda på hur andra har blivit hjälpta av ingredienserna i våra produkter. Berättelserna handlar om en lång rad utmaningar – från vatten i kroppen och trötta fötter till uppblåst mage.

Sök efter en produkten du är intresserad av och läs om alla personliga upplevelserna.

En jättestor hjälp för mina vener

En jättestor hjälp för mina vener

För Marianne handlar livet om att vara i rörelse – i ordets bokstavliga bemärkelse. Hennes ben är alltid igång, på gymmet, på löpningarna och inte minst när hon leker med sina barnbarn. Men länge kämpade hon med trötta och tunga ben, och det var nära att ta löpar glädjen från henne. Det var inte förrän hon provade växtbaserade ingredienser som det blev roligt att springa igen. Idag är benen i toppform.
Tags: Venolet
Jag var helt utmattat i benen, när jag kom hem från jobbet

Jag var helt utmattat i benen, när jag kom hem från jobbet

För ungefär ett år sedan sa 55-åriga Maries kropp ifrån. Hennes ben kändes tunga som bly efter många timmars arbete i butik och Marie den annars så aktiva kvinnan fick tillbringa kvällarna i fåtöljen med fötterna på en pall. Vattengympa och cykling pausades. Husbilen stod och samlade damm. Men en liten brun tablett kom till Maries undsättning.

Tags: Venolet
Så fick jag fina och lätta ben

Så fick jag fina och lätta ben

Jette har alltid älskat att dansa men länge gjorde hennes trötta ben gjorde det svårt att komma ut på golvet. Först när hon provade ingredienserna i Venolet blev dansen en lek igen.

Tags: Venolet