Din nöjdhet är viktig för oss

På Wellvita är vi stolta över våra produkters goda effekt. De fungerar för de flesta – därför erbjuder vi ersättning till de som inte upplever önskad effekt efter 3 månaders användning. Med vår nöjdhets-garanti får du möjlighet att prova ett nytt kosttillskott med 100 SEK i rabatt, så att du kan hitta en produkt som passar dig.

Ha tålamod – naturen tar tid

Vi rekommenderar normalt att du använder din produkt i 12 veckor innan du utvärderar om den fungerar för dig. Vi gör detta för att ingredienserna i våra produkter långsamt och gradvis tas upp i kroppen, och det kan ta tid att känna den fulla effekten. Om du inte är nöjd tre månader efter köpet kan du utnyttja vår nöjdhetsgaranti.

Checklista

Få optimal effekt av din produkt

1. Kom ihåg din dagliga dos

2. Undvik pauser– sluta inte mitt i din förpackning

3. Tveka aldrig att ringa oss om du är osäker på något
telefon 0223-50 03 50

Så använder du vår nöjdhetsgaranti

Vill du använda vår nöjdhetsgaranti, kontakta vår kundtjänst på tel. 0223-50 03 50 - måndag till fredag ​​mellan 08.00 och 16.00. Garantin gäller en lång rad produkter, men kan först användas efter 3 månader. Leta efter den gröna "nöjdhetsgaranti"-etiketten på produktsidan, eller fråga kundtjänst.

Använd din rabatt på en ny produkt

Det som är bra med Wellvitas nöjdhetsgaranti är att du kan använda den för att prova ett annat valfritt kosttillskott.

Vill du använda vår nöjdhetsgaranti eller höra mer, ring vår kundtjänst på tel. 0223-50 03 50 - måndag till fredag ​​mellan 8.00 och 16.00. Vi kan informera dig om våra produkter, svara på frågor och hjälpa dig på vägen.  

Vilka produkter har nöjdhetsgaranti?

Vi har nöjdhetsgaranti på de produkter där effekten av en daglig dos är direkt märkbar. Efter ett antal veckor utan paus kan du bedöma hur väl din kropp reagerar på de nyttiga ingredienserna i din produkt och fatta ett beslut.