Om oss

På Wellvita är vi inte bara specialister på att tillverka produkter som hjälper dig att klara kroppens och ålderns utmaningar. Vi är också bra på att ge personlig vägledning.

Vi är med dig hela vägen.

Skandinavisk kvalitet sedan 1983

Fröet till Wellvitas framgång såddes i Danmark för 40 år sedan av Torben Pedersen. Ett litet familjeägt företag slog rot, växte sig större och var snart baserat över hela Skandinavien.

2010 fick Wellvita sitt nuvarande namn och samtidigt började vi sälja våra produkter online. En ny grundsten för företagets framgång hade lagts: att kunna sälja kvalitetsprodukter, utan dyra mellanhänder, direkt till kunderna. Enkelt, bekvämt och billigt.

Idag är Wellvita ett hälsokostföretag med försäljning i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Nederländerna och Belgien. Vårt huvudkontor ligger i Esbjerg, där allt började, och dessutom är våra 70 anställda fördelade på kontor i Köpenhamn, Jonsered, Åmli och Kyrkslätt.

Men bra priser och en välfungerande hemsida är inte de enda anledningarna till Wellvitas framgångar. Den övervägande anledningen är att våra effektiva produkter inte står ensamma. Vi prioriterar personlig och lättillgänglig rådgivning genom våra duktiga hälsorådgivare, som sitter redo vid telefonerna alla vardagar. Av dem får du goda råd, tydligt information och en personligt anpassad hälsoplan.

Ta väl hand om din kropp. Hela livet

Vi är specialiserade på att hjälpa dig som har kommit i mitten av livet. Du, som precis har påbörjat det, eller är en bit inne i den del av vuxenlivet, som för många visar sig vara den bästa tiden. Du har antagligen lärt dig vad som ger just dig en bra livskvalitet. Du har förmodligen också blivit bättre på att prioritera. Problemet är förstås att det även är nu, som olika skavanker och begränsningar börjar att dyka upp. Det är precis det som Wellvita är bra på att ta hand om och hjälpa till med.

Årtiondens erfarenhet gör att vi kan hjälpa dig att förekomma de utmaningar, som helt naturligt följer med ett långt och aktivt vuxenliv. Vi har produkterna och den konkreta kunskapen som kan hjälpa dig med dina skavanker och öka din livskvalitet.

Hämtad från naturen - optimerad genom teknologi

I grund och botten är det ganska okomplicerat. Det finns en hel del växter i naturen som kan ha en positiv effekt på vår hälsa och vårt välmående. Rötter, bär, blommor... Saven från ett visst träd. Olika växtingredienser som har varit kända och använts i århundraden för sina välgörande egenskaper. Vissa har sedan visat sig vara overksamma. Andra, däremot har blivit erkända för sin fysiologiska effekt. Wellvitas produkter bygger på denna erfarenhet och tradition. Visdom om naturen, som byggts upp under generationer, har kombinerats med ny kunskap och teknik.