Kundhistorier

Går du också runt och kämpar med en skavank eller två? Vi har samlat alla våra kundhistorier, så du kan få reda på hur andra har blivit hjälpta av ingredienserna i våra produkter. Berättelserna handlar om en lång rad utmaningar – från vatten i kroppen och trötta fötter till uppblåst mage.

Sök efter en produkten du är intresserad av och läs om alla personliga upplevelserna.

Håravfall efter graviditet

Håravfall efter graviditet

För Sabina var tiden efter förlossningen jobbig, framför allt för att hon tappade allt mer hår. Det påverkade Sabina så mycket att hon till slut fick bära scarf på huvudet. Först när hon provade de naturliga ingredienserna i Hair Grow fick hon mer fyllighet och styrka i håret.
Tags: Hair Grow
Mitt hår har fått en härlig fyllighet igen

Mitt hår har fått en härlig fyllighet igen

Det är bara riktigt trist att spendera tid i badrummet när du i förväg vet att håret inte blir som du vill ha det. Innan Mia Kristensen började ta Hair Grow-tabletterna var hon inte speciellt nöjd med sitt hår. Speciellt inte när hon kunde se hårbotten och att benan hade blivit bredare och mer synlig.
Tags: Hair Grow
Sara fick tillbaka sitt fylliga hår

Sara fick tillbaka sitt fylliga hår

Allt fungerade för 23-åriga Sara. Hon älskade sitt arbete som barnskötare, tyckte om fotboll och hade lyckats gå ner i vikt. Men upptäckten av en massor hårstrån på soffryggen förändrade allt. Plötsligt fanns hårstråna överallt. I duschkabinen, på kuddarna och framför allt... i hårborsten.
Tags: Hair Grow
Så fick hår och ögonbryn mer fylla

Så fick hår och ögonbryn mer fylla

Att Liselotte Ersgaard började ta Hair Grow var lite av en slump. Det visade sig vara en riktigt bra idé, eftersom Liselottes hår varit platt och saknat volym i många år. Efter en tid med tabletterna märkte både vänner och bekanta samt Liselottes frisör att något hade hänt med hennes hår.
Tags: Hair Grow
Så stärkte jag min hårväxt

Så stärkte jag min hårväxt

När Filip upptäckte att hans hår hade tunnats ut kom det som en chock. Det såg platt ut även efter att han fixat till det, och hårets toppar kändes torra och slitna. Många i hans familj har fått tunt hår till följd av håravfall, så han visste om att det fanns anlag i släkten. Filip gjorde allt för att motverka det tunna håret. När han provade de koncentrerade växtämnena i Hair Grow, stod det klart att han hade hittat rätt.

Tags: Hair Grow