Collagen Skin Improver

Vårda huden inifrån

Collagen Skin Improver innehåller kollagen som förbättrar hudens elasticitet och struktur, minskar rynkor och minskar celluliter. Det är ett pulver som smakar neutralt, det levereras i stickor med en dosering på 2,5 gram i varje. Ta en om dagen för att få det fullt utbyte.

Enkelköp
499 :-
Abonnemang 30 sticks/varje månad Spara 100 SEK per leverans
Nöjdhetsgaranti
199 :-
Första leverans - spara 50% 199 :-
Minsta pris inkl frakt 238 :-

Härefter per leverans 399 :-
Minsta pris inkl frakt 438 :-

Dina abonnemangsfördelar
  • Bästa pris - spar pengar på varje leverans.
  • Ingen bindningstid - du administrerar själv.
  • Leverans direkt till dig - innan produkten tar slut.

Endast 13.3 kr per dag med abonnemang
I lager
Beställ före 14.00 så skickar vi samma dag
×
×

Wellvitas Tilfredshedsgaranti

Hos Wellvita er tilfredse kunder noget, vi kæmper for hver dag, og på dette produkt tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Har du ikke opnået den ønskede virkning efter 3 måneders brug, så giver vi dig 75,- kr i rabat, som du frit kan bruge på et af vores andre kosttilskud.

Ønsker du at benytte garantien eller høre mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40.

Åbningstider: Man - fre: 8.00 - 16.00

Få hjælp til at takle hudens forandringer

Dokumenterad effekt

Studier gjorda av vår kollagenproducent VERISOL® visar att intaget av kollagen bl.a. kan göra att hudens elasticitet ökar med upp till 15 % på 4 veckor. En märkbar skillnad.

Snyggare hud

Fenomenet celluliter uppstår på grund av små fettavlagringar i den subkutana vävnaden. Det är ganska ofarligt, men många vill helst vara utan. Kollagen förbättrar hudens struktur och minskar celluliter.

Färre rynkor

Kollagen är mycket viktigt för hudens jämnhet och elasticitet. Även om det produceras naturligt i kroppen, blir det mindre effektivt med åldern. Då kan Collagen Skin Improver hjälpa till.

Vårda huden [col=#20BB8B/inifrån] med Collagen Skin Improver:
[col=#20BB8B/færre rynker,] snyggare hud och mer spänstighet. 

Förbättrar hudens utseende inifrån

Kollagen har stor betydelse för hudens elasticitet och utseende. Kollagen bildas naturligt i kroppen, men från 30 års ålder börjar de allra flesta människor märka de första tecknen på åldrande.

Dokumenterad effekt
Genom vetenskapliga studier har VERISOL® kollagen i Collagen Skin Improver visat resultat som leder till märkbart mer elastisk hud med färre rynkor, samt en förbättrad hudstruktur och minskad apelsinhud. Genom att konsumera kollagen istället för att applicera det på huden via en kräm, uppnår du önskad effekt på alla utsatta hudområden och inte bara de enskilda områdena där krämen appliceras.

Din hud – din historia
Skönhet är många olika saker – glimten i ögat, uppskattningen av din spegelbild och de små skrattrynkor som berättar om livets goda stunder. Under hela livet påverkas din hud dagligen av ett antal inre och yttre faktorer. Huden påverkas bl.a. av din kost, hormoner, UV-strålar och naturligtvis din ålder. I unga år är huden slät och elastisk, men med åldern kan huden tappa sin spänst, vilket orsakar rynkor.

På Wellvita värdesätter vi skönhet i alla åldrar och med Collagen Skin Imrover hjälper vi dig att få en slätare hud som framhäver din skönhet och berättar din historia.

Studierna visar bra resultat

Kollagenet i Collagen Skin Improver produceras av VERISOL®, som har genomfört omfattande studier(1) av effekten på huden vid intag av kollagen. Studierna visar tydliga förbättringar i hudens struktur. Bland annat hade testpersonernas elasticitet ökat med upp till 15 % efter bara 4 veckor.

1) Oral Supplementation of Specific Collagen Peptides Has Beneficial Effects on Human Skin Physiology: A Double-Blind, Placebo-Controlled StudyProksch E., Segger D., Degwert J., Schunck M., Zague V., Oesser S. Skin Pharmacol Physiology, August 2013  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23949208/

SE · kosttillskott · Collagen Skin Improver · 75 g

30 sticks á 2,5 g

Collagen Skin Improver innehåller VERISOL® kollagen, som kan förbättra hudens elasticitet och struktur, minska rynkor och celluliter. Det är ett smakneutralt pulver, som levereras i sticks med doser på 2,5 gram per styck. Du behöver bara ta 1 stick per dag för att få full utbyte av Collagen Skin Improver.

• 1 stick per dag
• Neutral smak
• Färre rynkor, mindre celluliter och ökad elasticitet
Dokumenterad effekt


Rekommenderad daglig dos:
1 portionsförpackning (stick).
Den dagliga dosen bör inte överskridas. 

Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost.


Innehåll per daglig dos:
2,5 g

Ingredienser:
Kollagen Hydrolysat från nötkreatur.

Användning:
Blanda en stick i valfri kall eller varm dryck, t.ex. kaffe, vatten eller juice.
En stick innehåller en daglig dos på  2,5 g Verisol® Kollagen Hydrolysat.

Förvaring: 
Förvaras torrt, skyddas från ljus och värme.
Förvaras utom räckhåll för små barn.

Producerat för:
Wellvita SE, www.wellvita.se

Konsument kontakt:
Tel. 0223-50 03 50
 

Vid vissa tillfällen kan det förekomma små förändringar på etiketterna på våra produkter. Innehållet och formuleringen av etiketterna är anpassade till gällande lagstiftning eller vid eventuellt byte av leverantör för att säkerställa bästa möjliga råvaror för produkten.