Joachim fick hjälp till hårväxten


Joachim hade länge varit missnöjd med sitt hår. Det var torrt, slitet och såg ut som en höstack. Det passade inte särskilt bra ihop med hans känsla för stil och mode, något som alltid har spelat en stor roll för honom och hans familj. Joachims klagande nådde också hans mamma öron. Men hon gav honom ett förslag på en lösning, som hon själv hade haft stor hjälp av.

Åkerfräken kan främja och stärka hårväxten. Biotin och zink kan bidra till att bibehålla normalt hår och hud. Hirs, pantotensyra, L-cystin, koppar, järn och taurin är också tillsatt.

Såg ut som en höstack

För Joachim har håret stor betydelse för välmående och personligt uttryck.

– Trist och livlöst hår – det är som en fult sätt med kläder som man inte kan ta av sig. Man trivs helt enkelt inte, säger Joachim.

Joachim turnerar gärna med musik som han har skrivit och producerat själv. Där är det viktigt att vara bekväm med sitt utseende. Något han har med sig hemifrån, där stil och mode alltid har spelat stor roll. Men håret har inte alltid varit som han önskat sig.

– När min mamma hade lyssnat tillräckligt länge på mitt klagande över hur trist mitt hår var, att det var torrt, slitet och mest såg ut som en höstack – bestämde hon sig för att jag skulle prova Hair Grow från Wellvita.

Joachims mamma har själv använt produkten under en längre tid och är supernöjd med den. Därför ville hon också glädja Joachim med den. Så julen 2017 låg produkten som paket under granen.

Håret ser friskare ut och det känns starkare, säger Joachim som gärna turnerar med musik som han har skrivit och producerat själv.

Hjälp till skägget också

– Nu hade jag ju sett vilken effekt det hade haft på mammas hår. Så fylld av optimism började jag med produkten.

– Redan efter ett antal veckor kunde jag både se och känna skillnad. Håret kändes helt enkelt friskare och starkare. Det var inte längre så oregerligt och torrt, och det var inte lika trassligt som det brukade. Nu funderar jag faktiskt på att skaffa långt hår, säger Joachim med ett glatt leende.

– Som en extra bonus märker jag också en positiv förändring i skägget. Det är inte lika "fjunigt" som förr.

Joachim är medveten om att mäns hår och skägg har stor betydelse i förhållande till deras manlighet. Det är en stor del av identiteten – precis som med kvinnor och deras hårprakt.

– Men brist på hårväxt är egentligen inget som män pratar om, säger han. Ändå betyder det mycket för oss – så därför har jag valt att berätta om mina erfarenheter av Hair Grow. Jag vill gärna rekommendera denna produkt från Wellvita. Den har i alla fall hjälpt mig. Jag hoppas att den även kan hjälpa dig.

Äkta skönhet kommer [col=#20BB8B/inifrån.] Ge ditt vackra hår näring med växtämnen för styrka, fyllighet och [col=#20BB8B/tillväxt!]

Intresserad?

Gör som Joachim och prova Hair Grow idag