“Mina ben kändes som tunga stockar”


Som tidigare butiksanställd vet Inger precis vad det innebär att ha trötta ben. Hon var van att stå upp flera timmar i sträck. Men för några år sedan upplevde hon en ny sorts trötthet. Benen kändes tunga och trötta efter bara en kort promenad. En artikel gjorde Inger medveten om att det kunde kopplas till blodcirkulationen. En naturbaserad produkt skulle visa sig vara den perfekta lösningen.

Blad och kärnor från rödvinsranka kan bidra till ett bra blodflöde i benen och kan minska känslan av trötta och tunga ben. Kan också förbättra hudens övergripande utseende.

Svårt att njuta av favoritaktiviteterna

Ofta är först när vi inte längre kan, som vi lägger märke till vad som är viktigt för oss. Frihet till exempel. Friheten att vara aktiv när man vill. Frihet att gå till affären och själv gå hem med varorna. Den insikten kom till Inger för några år sedan, när hennes ben började krångla och bli trötta och tunga.

– Jag har alltid älskat att promenera. Det är ganska kuperad där jag bor, så varje promenad till affären ger mig en utmaning, men det är så jag håller mig i form. Fast när bentröttheten började, var det inte lika roligt längre. Det var faktiskt många saker som blev lite jobbigare för mig, berättar Inger.

Trädgårdsskötsel och promenader. Utflykter i naturen med familjen. Allt det hon älskade mest var plötsligt svårt att njuta av eftersom hennes ben kändes utmattade och tunga. Det var en ny och obekant känsla.

Allt det Inger älskade mest, blev plötsligt svårt att njuta av eftersom hennes ben kändes utmattade och tunga. Det var en helt ny känsla. Hon började genast se sig omkring efter hjälp. – Jag hade tur att stöta på en artikel om ett naturligt kosttillskott, säger Inger. En kvinna berättade om hur hon hade fått hjälp av ingredienserna i tillskottet och utmaningarna som hon hade haft lät precis som mina.

Backen var för brant

– En dag när jag var tvungen att stanna till i backen på väg hem från affären, blev det för mycket. Jag stod med händerna fulla av varor, men var för trött för att fortsätta. Det var då jag insåg att jag var tvungen göra något åt ​​mina svårigheter, säger Inger. Hon började genast se sig omkring efter hjälp.

– Jag hade tur att stöta på en artikel om ett naturligt kosttillskott. En kvinna berättade om hur hon hade fått hjälp av ingredienserna i tillskottet och utmaningarna som hon hade haft lät precis som mina. Inger kom underfund med att problemet ofta kan kopplas ihop med blodcirkulationen. Fungerar den inte optimalt kan vätska hopa sig och samlas i vävnaden. Resultatet blir tunga och trötta ben.

Lätta och pigga ben igen

– Normalt äter jag inte kosttillskott, men jag fick känslan av att ingredienserna i det här fallet, skulle kunna göra något alldeles speciellt för mig. Så jag bestämde mig för att göra ett försök och jag blev verkligen inte besviken.

Några månader senare märkte Inger en tydlig förändring när hon gick uppför backen på väg hem från affären. Benen var lättare... De kändes helt normala igen.

– Tänk så mycket nytta en liten tablett med växtämnen kan göra! Jag kan verkligen rekommendera produkten Venolet. Nu hoppas jag bara att min berättelse kan inspirera andra att prova, avslutar Inger med ett leende.

Finare hy, mindre celluliter och ben som känns mindre trötta och tunga. [col=#20BB8B/Stöd dina vener] och få hjälp.

Intresserad?

Gör som Inger och prova Venolet idag