Kundhistorier

Går du också runt och kämpar med en skavank eller två? Vi har samlat alla våra kundhistorier, så du kan få reda på hur andra har blivit hjälpta av ingredienserna i våra produkter. Berättelserna handlar om en lång rad utmaningar – från vatten i kroppen och trötta fötter till uppblåst mage.

Sök efter en produkten du är intresserad av och läs om alla personliga upplevelserna.

Mina ben känns mindre tunga och med mindre vätska!

Mina ben känns mindre tunga och med mindre vätska!

För tre år sedan ställdes Ilene inför en utmaning som många kanske känner igen: tunga och trötta ben. Känslan smög sig på under dagen. Vätskan samlades ofta i hennes kropp och stal hennes energi. En artikel gav Ilene en idé om hur hon kunde få hjälp - det visade sig vara den rätta lösningen. I dag hoppas hon att andra kan lära av hennes erfarenheter.
Mindre vätska och lättare ben!

Mindre vätska och lättare ben!

Kirsten bor vid havet. Varje dag går hon långa promenader med sin hund och njuter av naturen, men i många år kämpade hon med vätska i benen. Kroppen tröttnade snabbt och hon fick ta på sig stödstrumpor för att bättre klara dagens sysslor. Det var krångligt och tog lång tid, så när Kirsten stötte på en växtpreparat för tunga ben slog hon till. Idag känns fötter och ben lättare.

Nu är det lätt att ta på mig mina skor igen!

Nu är det lätt att ta på mig mina skor igen!

Anna-Maria vet vad det innebär att vara på resande fot. Hennes passion för arkitektur har tagit henne till världens alla hörn, men ibland har hon kämpat med vatten i kroppen. Fötterna kändes tunga, så det var svårt att klämma in dem i skor och sandaler. Som aktiv arkitekt valde Anna-Maria att leva med det, men när hon lade sitt arbetsliv på hyllan bestämde hon sig för att göra något åt saken. Lösningen gömde sig i naturen.
Så fick jag hjälp mot vatten i mina ben

Så fick jag hjälp mot vatten i mina ben

Bibbi är på benen flera timmar om dagen. Som ägare till en handelsträdgård börjar hon sitt arbete tidigt och slutar sent. Hon vattnar växter, sår och planterar. Hon tar hand om sina kunder och sitter väldigt sällan still – för att ta det lugnt är inte Bibbis melodi. Hon älskar ett aktivt liv. Men ibland var hennes fötter så trötta att hon var tvungen att använda stödstrumpor för att klara av dagens utmaningar. Märkligt nog hittade den energiska trädgårdsmästaren sin hjälp i växtriket.