Kundhistorier

Går du också runt och kämpar med en skavank eller två? Vi har samlat alla våra kundhistorier, så du kan få reda på hur andra har blivit hjälpta av ingredienserna i våra produkter. Berättelserna handlar om en lång rad utmaningar – från vatten i kroppen och trötta fötter till uppblåst mage.

Sök efter en produkten du är intresserad av och läs om alla personliga upplevelserna.

Jag känner mig pigg och klar i huvudet igen

Jag känner mig pigg och klar i huvudet igen

När 51-åriga Susanne Gunnarsson förlorade sin mamma blev det början på en svår tid. Hon kände sig slö, kunde inte koncentrera sig och fick slut på energi i vardagen. Det var inte förrän hennes vän föreslog att hon skulle prova produkter med naturliga ingredienser som hon kom på rätt spår. I dag beskriver hon sig själv som skärpt och observant. En kvinna med massor av energi.
Äntligen känner jag mig skärpt igen

Äntligen känner jag mig skärpt igen

Bodil lever livet i ett högt tempo. När hon inte är i idrottshallen är hon aktiv i styrelsen för en lokal förening. Men när minnet blev lite sämre tappade hon lusten att prata på mötena. Hon glömde namn ibland och var tvungen att ta lite längre tankepauser. Så när Bodil läste om ett kosttillskott för minnet, nappade hon direkt. Idag känner hon sig skärpt igen.