Naturliga aktiva ingredienser gjorde stor skillnad

"Mina ben känns mindre tunga och med mindre vätska!" 

För tre år sedan ställdes Ilene inför en utmaning som många kanske känner igen: tunga och trötta ben. Känslan smög sig på under dagen. Vätskan samlades ofta i hennes kropp och stal hennes energi. En artikel gav Ilene en idé om hur hon kunde få hjälp - det visade sig vara den rätta lösningen. I dag hoppas hon att andra kan lära av hennes erfarenheter.

Åkerfräken stöder njurarnas förmåga att utsöndra vätska och slaggprodukter. Hibiskus kan bidra till urinvägarnas normala funktion och kan bidra till att minska känslan av tunga ben. Kalium bidrar till att upprätthålla normalt blodtryck.

Tunga ben och vätska i fötterna

23 år gammal lämnade Ilene sitt hemland USA för att se sig om i Europa. Efter 3 månader hamnade hon i Sverige av en slump, där hon blev erbjudet ett jobb som gjorde att stannande kvar. Under många år arbetade hon periodvis med kommunikation på retreatcentrar i stora delar av världen bland annat i Thailand, Grekland, Tyskland och Spanien. Men det var i Sverige hon hade sin fasta punkt med familj och arbete.

1994 startade Ilene eget företag med fokus på utbildning inom kreativ kommunikation. Hon är egentligen pensionerad från sitt yrke som lärare och konsult. Men hon har inte kunnat släppa kärleken till utbildning. Så hon arbetar fortfarande, håller kurser och undervisar när möjligheten finns.

- Jag har alltid varit äventyrlig och sökt nya upplevelser... Att vara aktiv är en viktig del av mitt liv. När benen började krångla blev det därför en stor omvälvning. Samtidigt påverkade avstängningen under corona-pandemin också mitt arbetsliv. Det var riktigt svårt, förklarar den energiska kvinnan.

Varje dag bar hon stödstrumpor för att minska den tunga känslan i benen, men effekten var endast tillfällig. Hon kände sig rådvill och prövningarna fortsatte.

Ilene:

I själva verket kom effekten förvånansvärt snabbt. Redan efter första packningen kunde jag börja känna av en förändring.

Inspirerat av naturen

– Det var ingen speciellt rolig tid. Plötsligt insåg jag hur viktigt det faktiskt är för mig att kunna vara aktiv och använda min kropp. Så jag var helt enkelt tvungen att hitta en lösning.

– Det fanns inget annat att göra, säger Ilene. Hon gjorde en del efterforskningar efter något som skulle kunna hjälpa, en dag fick hon slutligen syn på en annons i en tidning gällande ett nytt växtbaserat kosttillskott som heter Hydrolet. Vatten i kroppen, stod det i rubriken, och det fångade genast Ilenes intresse.

– Jag har alltid haft stor tilltro till naturprodukter och ringde direkt till företaget för att få veta mer. Efter att ha fått bra personlig vägledning beställde jag ett paket, berättar Ilene begeistrad.

Mindre vatten i kroppen

– Under samtalet fick jag veta att det kan ta tid att känna den fulla effekten av naturliga ingredienser. Så jag var beredd på att det skulle gå många månader. Men i själva verket kom effekten förvånansvärt snabbt. Redan efter första packningen kunde jag börja känna av en förändring.

Ilene kände sig lättare i kroppen. Överskottsvätskan försvann gradvis från hennes knän och ben, sakta men säkert och idag känner hon sig piggare och lättare i benen.

– Ingredienserna i Hydrolet har gjort stor skillnad för mig. Det har motiverat mig att berätta för många andra om mina erfarenheter. Jag hoppas att andra också kan få lika bra hjälp. Hur som helst är jag så himla glad, jag gav produkten en chans, avslutar en nöjd och glad Ilene.

Prova ett komplex av växter som stödjer utsöndringen av vatten och [col=#20BB8B/utrensningen] av avfallsämnen.

NYFIKEN?

Gör som Ilene och prova Hydrolet i dag