Tunga ben och trötta fötter

"Så fick jag hjälp mot vatten i mina ben" 

Bibbi är på benen flera timmar om dagen. Som ägare till en handelsträdgård börjar hon sitt arbete tidigt och slutar sent. Hon vattnar växter, sår och planterar. Hon tar hand om sina kunder och sitter väldigt sällan still – för att ta det lugnt är inte Bibbis melodi. Hon älskar ett aktivt liv. Men ibland blev hennes fötter så trötta att hon var tvungen att använda stödstrumpor för att klara av dagens utmaningar. Märkligt nog hittade den energiska trädgårdsmästaren sin hjälp i växtriket.

Åkerfräken stöder njurarnas förmåga att utsöndra vätska och slaggprodukter. Hibiskus kan bidra till urinvägarnas normala funktion och kan bidra till att minska känslan av tunga ben. Kalium bidrar till att upprätthålla normalt blodtryck.

12–14 timmar på benen varje dag

- Jag var tvungen att använda stödstrumpor, annars var mina fötter helt värdelösa. Men jag trivdes inte med strumporna. Det var både jobbigt och varmt att använda dem, särskilt på sommaren ... De var också rätt besvärliga att dra på, och opraktiska att arbeta i, förklarar Bibbi, men ändå fick hon dra på dem varje morgon innan hon gick till jobbet i trädgårdshandeln.

Bibbi har haft bekymmer med vatten i kroppen i flera år. Känslan av tyngd smög sig ofta på under dagen, och efter flera timmar på benen, var fötterna så trötta att hon bara längtade efter att få slå sig ner och koppla av. 

- Jag blev tvungen att ta fler och fler pauser på jobbet och det kunde ofta vara svårt att komma i gång igen. Det var väldigt frustrerande, minns Bibbi. Men jag tänkte: "Det finns nog inget som kan hjälpa mot det här" – och då var det ju bara att gilla läget. 

Det kanske hade varit en bra idé att ta det lite lugnare och dra ner på takten. Men det passade inte Bibbi. Hon fortsatte att kämpa på och sprida glädje och blommor till handelsträdgården många trogna kunder.

- Mitt företag är min stora passion, jag andas och lever för växter och kontakten med mina kunder, så det är inget alternativ för mig att ta det lugnt.  Jag fortsatte att arbeta vidare och försökte ignorera att mina ben och fötter var så trötta att de kändes som två betongklumpar mot slutet av dagen.

Bibbi:

Resultatet blev så mycket bättre än jag hade kunnat föreställa mig. Mina ben känns helt enkelt så ”pigga”… Det är helt fantastiskt!

Slängde stödstrumporna

En kväll råkade Bibbi se ett inlägg om Hydrolet på Facebook. Vatten i kroppen, var rubriken, och när hon scrollade ner såg hon en bild av en fot som var väldigt lik hennes egen efter en lång arbetsdag.  

- Min första tanke var - Det där måste jag bara prova... Det fanns liksom ingenting att fundera över! Antingen blir det bra eller så blir det inte bra. Jag skulle åtminstone ha gjort ett försök och inte ha förlorat någonting på att testa. Att tabletterna också var baserade på växter och naturliga ingredienser var bara en fördel, så det verkade helt självklart för mig, säger Bibbi.

Efter några veckor med tabletterna kändes benen redan lättare. Hennes fötter blev inte alls lika trötta och några månader senare kunde hon packa undan stödstrumporna.

- Resultatet blev så mycket bättre än jag hade kunnat föreställa mig. Mina ben känns helt enkelt så ”pigga”… Det är helt fantastiskt! Jag har redan rekommenderat produkten till flera jag känner, avslutar Bibbi leende.

[col=#20BB8B/Lättare... Starkare... piggare.] Prova ett komplex av växter som stödjer utsöndringen av vatten och [col=#20BB8B/utrensningen] av avfallsämnen.

NYFIKEN?

Gör som Bibbi och prova Hydrolet i dag