”Jag har det helt … fantastiskt!”


Höga temperaturer är normalt inget som stör Annika. Hon har bott i Dubai och reser mycket, också i sitt arbete. Ändå kom klimakteriets värmevallningar som lite av en chock. Hon kände hur det hettade till inifrån. Värmen blossade upp och förvandlades till svettpärlor på huden, även när vädret var kallt. Som tur var, hade hennes väninna ett råd som hjälpte henne att få färre värmevallningar.

Rödklöver hjälper till att minska värmevallningar och svettningar, och salvia stärker håret vid hormonell obalans. Innehåller även vitamin B6, som hjälper till att minska trötthet och att reglera hormonbalansen.

Obehag i vardagen

Som säljare träffar 54-åriga Annika folk från hela Sverige. Hon tycker om att vara igång, men när hon började få värmevallningar orsakade det utmaningar i vardagen. Värmen kunde slå till flera gånger per dag sällan utan förvarning. Värmen bara blossade upp...Inifrån

Jag vaknade på natten badad i svett och fick ofta gå upp för att byta både lakan och nattlinne innan jag kunde somna om. Alla störningarna påverkade min sömn. Jag var helt slut, säger Annika.

Även om hon lätt kunde skämta om sina besvär med sina manliga kollegor, som ibland kunde känna igen det från sina fruar, var det inte roligt att leva med till vardags. Annika lade därför ner mycket energi på att hitta en lösning. Hon försökte med olika traditionella medel för klimakteriet, men hennes kropp var inte mottaglig.

Jag gick igenom en lång period, där jag testade många olika produkter. En del hjälpte till ett litet tag, men besvären kom alltid tillbaka, förklarar Annika.

- En av mina väninnor berättade att både hon och hennes syster hade testat Menoflora. Hon sa att det verkligen hade hjälpt dem, säger Annika.

Fick råd och hjälp av en väninna

Under tiden som följde fortsatte värmevallningarna och svettningarna att störa Annikas nattsömn och orsakade obehag på dagarna. Hon hade ingen aning om vad hon skulle göra och kände att hon hade provat allt. Det visade sig dock att det fanns hjälp att få bland hennes vänner.

När jag går ut med mina väninnor pratar vi mycket om allting. Vi är flera i samma ålder, så det handlar ibland om våra störande värmevallningar... Och tack och lov för det! En av mina väninnor berättade att både hon och hennes syster hade testat Menoflora. Hon sa att det verkligen hade hjälpt dem, berättar Annika, som efter en snabb sökning på internet såg att Menoflora innehåller rödklöver: en växt som hjälper till att minska värmevallningar under klimakteriet.

Efter detta behövde Annika ingen vidare övertalning. Hon beställde ett paket direkt.

Tillbaka till sitt gamla jag

Annika började ta Menoflora varje dag och allt eftersom veckorna gick märkte hon att värmevallningarna blev mindre jobbiga. Hon kändes lättare inombords. Gladare.

Jag mår bara så bra nu när jag har fått värmevallningarna under kontroll. Kan fortfarande inte fatta att det var så enkelt... En tablett om dagen! Jag hade räknat med att lösningen skulle bli både dyrare och svårare. Det är ju "bara" växter, skämtar Annika.

Idag bor Annika i sitt drömhus tillsammans med hunden Sadie och katten Bjams. Huset har en härlig stor trädgård med utsikt över en liten sjö. Det tar sin tid att sköta om trädgården, men hon älskar att se hur hennes hårda arbeta resulterar i en frodig och blommande oas. För som hon själv säger, - det är okej att svettas när man jobbar i trädgården.

Jag är verkligen glad att jag hittade Menoflora. Plantorna fungerar riktigt bra för mig, avslutar Annika med ett leende.

Din kropp - din övergångsålder.
Koncentrat av växter för att
hantera kroppens naturliga förändring.

Intresserad?

Gör som Annika och prova Menoflora idag