"Äntligen kan jag röra mig igen utan att det känns jobbigt"


Ulf har många idéer till nya projekt. Han har bl.a. varit lokförare, helikopterpilot - och kan snart lägga kajakbyggare till listan. Men ett tag var det svårt att förverkliga alla idéer. Lederna sa helt enkelt ifrån. Till slut fanns det inget annat att göra: Han var tvungen att hitta en lösning för sina svårigheter.

Gurkmeja hjälper till att minska ömma leder och till att hålla lederna smidiga. D-vitamin hjälper till att upprätthålla normal muskelfunktion.

Fysiskt arbete gav ansträngda leder

- När jag var yngre kunde jag utan bekymmer fara runt och vara aktiv hela dagarna. Men när jag blev lite äldre blev lederna ömma efter alla timmar i verkstaden, berättar Ulf. Han trivs som bäst när han arbetar med många olika projekt samtidigt. Han renoverar möbler, bygger kajaker och när det finns tid över, spelar han golf.

- Så här i efterhand kan jag förstå att det blev svårare för kroppen att hänga med. När allt kommer omkring gör jag ju en himla massa saker... Uppför stegen, borra och spika. Hela tiden i gång. Men jag trivs med att ha fullt upp, förklarar Ulf med ett leende.

Ledsvårigheterna dök upp precis när Ulf och hans fru skulle starta eget företag. Ett snickeri, med inriktning på miljö och hållbarhet - ömma knän passade verkligen inte in i deras planer.

- För att vara ärlig började jag bli lite orolig för att mina ömma leder skulle sätta käppar i hjulet för våra drömmar. Så jag bestämde mig för att hitta en lösning. Det skulle helst gå fort också, erkänner Ulf.

Obekväma arbetsställningar och tunga verktyg är inget som begränsar Ulf längre. - Jag kan till och med böja mig ner och plocka upp saker från golvet utan minsta besvär. Det har gjort en jätteskillnad för mig, säger Ulf.

Hjälp från oväntat håll

Lustigt nog var hjälpen närmare än han var medveten om. När Ulf berättade för sin fru att hans leder fortsatte att krångla, satte hon sig vid datorn och visade Ulf vad hon hade hittat.

- Min fru gick in på Wellvitas hemsida, där hon själv är en nöjd kund sedan länge. Hon visade mig kosttillskottet Artroform. När jag läste att produkten innehåller ingredienser som kan hjälpa mot ömma leder, blev jag genast intresserad. Det lät ju perfekt, säger Ulf.

När han såg att det även gick att få produkten med abonnemang utan bindningstid, blev han övertygad. På så sätt behövde han inte heller själv hålla koll på att beställa nya tabletter när det behövs. Mer övertalning behövde inte Ulf. Han beställde direkt och kort tid efter började han ta tabletterna.

Äntligen hjälp för lederna

- Det tog lite tid innan något hände. Men efter några veckor började mina leder kännas mindre ömma. Plötsligt var det inte lika tufft för mina knän när jag var skulle klättra upp och ner för stegen. Jag kunde till och med böja mig ner och plocka upp saker från golvet utan minsta besvär. Det har gjort en jätteskillnad för mig!

Idag tar Ulf sina Artroform tabletter varje dag och han rekommenderar dem mer än gärna.

- Ingredienserna har verkligen hjälpt mig. Så om du också har leder som krånglar och stör dig i din vardag, skulle jag definitivt rekommendera att du ger Artroform en chans, avslutar Ulf bestämt.

Utformad för en hektisk, aktiv och [col=#20BB8B/innehållsrik vardag.] Naturens stöd för dina muskler och ömma leder.

Intresserad?

Gör som Ulf och prova Artroform idag