”Jag var helt slut i mina i ben när jag kom hem från jobbet”


För ungefär ett år sedan sa 55-åriga Maries kropp ifrån. Hennes ben kändes tunga som bly efter många timmars arbete i butik. Marie den annars så aktiva kvinnan fick tillbringa kvällarna i fåtöljen med fötterna på en pall. Vattengympa och cykling sattes på paus. Husbilen stod och samlade damm. Men en liten brun tablett kom till Maries undsättning.

Blad och kärnor från rödvin rankan bidrar till ett bra blodflöde i benen och kan minska känslan av trötta och tunga ben. Kan också förbättra hudens övergripande utseende.

Trött och tung i benen

Plötsligt var den bara där, tröttheten. Marie hade annars aldrig haft problem med att hålla benen i rörelse, men plötsligt kändes de tunga och trötta. Det enda hon längtade efter var att få sätta sig ner och vila.

– Det var faktiskt ett ganska stort problem för mig. Jag har alltid varit väldigt aktiv så när jag för 1 år sedan började känna mig trött och tung i benen förändrade det min vardag. Jag orkade bara ingenting, säger Marie som fick ta ett steg tillbaka med en känsla av att inte kunna hänga med längre.

Blev tvungen att vara åskådare

Marie och hennes man hade annars haft ett fullspäckat liv, ända sedan de sålde sin gård och flyttade in i lägenhet. Barnen hade flyttat hemifrån. De hade börjat på ett nytt och spännande kapitel.

– Jag och min man har alltid älskat att göra saker tillsammans. När vi flyttade till stan tog det verkligen fart. Vi kastade oss över allt från vattengymnastik till husbilsemester och kolonilott. Men så småningom blev det för ansträngande. Mina ben kunde bara inte hänga med. De var alldeles för trötta, berättar Marie.

Dagarna med full fart, fick plötsligt ett slut och för första gången var Marie tvungen att titta på från sidolinjen.

Marie:

– Så är ju så här det ska kännas, minns jag att jag tänkte. Idag är mina ben så mycket bättre. Inget hindrar längre att jag och min man kan ha en aktiv fritid tillsammans.

Från fåtöljen till naturtabletter 

– När jag kom hem på kvällen var mina ben ofta så trötta att jag inte orkade annat än att sitta i min fåtölj. Det passade mig inte alls. Jag var längtade efter att komma igång igen.

Marie var redan kund hos hälsoföretaget Wellvita. Så när hon läste om deras bruna Venolet-tabletter med växter för trötta och tunga ben slog hon till.

– Jag köpte ett abonnemang utan bindningstid och började genast ta en tablett om dagen. Varje gång tabletterna tar slut får jag ett nytt paket hem. Det hjälper mig att upprätthålla rutinen, förklarar Marie.

En oväntat ”aha-upplevelse”

Efter några veckor på tabletterna började effekten av ingredienserna gradvis träda i kraft. Och några månader senare gick det upp för Marie att hon inte kunde minnas när hon senast tänkt på sina ben. De var varken tunga eller trötta.

– Det var en riktig aha-upplevelse, berättar Marie.

– Så är ju så här det ska kännas, minns jag att jag tänkte. Idag är mina ben så mycket bättre. Inget hindrar längre att jag och min man kan ha en aktiv fritid tillsammans... Tänk bara att en liten tablett kan hjälpa så mycket! Nu har jag även övertygat min man att också prova Venolet, avslutar en leende Marie.

Finare hy, mindre celluliter och ben som känns mindre trötta och tunga. [col=#20BB8B/Stöd dina vener] och få hjälp.

Intresserad?

Gör som Marie och prova Venolet idag