Vatten i kroppen

”Mindre vätska och lättare ben!”

Kirsten bor vid havet. Varje dag går hon långa promenader med sin hund och njuter av naturen, men i många år kämpade hon med vätska i benen. Kroppen tröttnade snabbt och hon fick ta på sig stödstrumpor för att bättre klara dagens sysslor. Det var krångligt och tog lång tid, så när Kirsten stötte på en växtpreparat för tunga ben slog hon till. Idag känns fötter och ben lättare.

Åkerfräken stöder njurarnas förmåga att utsöndra vätska och slaggprodukter. Hibiskus bidrar till urinvägarnas normala funktion och kan bidra till att minska känslan av tunga ben. Kalium bidrar till att upprätthålla normalt blodtryck.

Trötta ben och en livlig hundvalp

– Jag har kämpat med mina ben i många år. Det har varit perioder då jag har fått ha stödstrumpor varje dag för att jag haft för mycket vätska i benen, förklarar Kirsten.

De tunga benen påverkade vardagens aktiviteter. Bland annat promenader och trädgårdsodlingen. Men det var först när Kirsten och hennes man fick en hundvalp i familjen som det verkligen blev ett problem.

– Alla som har haft en valp vet hur mycket arbete det kräver. Inte minst fysiskt. För de behöver motioneras och stimuleras hela tiden. Annars trivs de bara inte, berättar Kirsten.

Alla promenader med hunden kunde kännas i benen. De blev tunga och trötta och ibland kändes det som att det var vätska i dem. Särskilt illa var det på kvällarna när Kirsten kunde slappna av i soffan.

Kirsten:

Jag har tyckt mycket om deras växtbaserade produkter tidigare, så det var helt naturligt för mig att prova.

En växtbaserad lösning

– Av en tillfällighet stötte jag på en Wellvita-annons för kosttillskottet Hydrolet, som kan hjälpa mot tunga ben.

Jag har tyckt om och använt deras växtbaserade produkter tidigare, så det var självklart för mig att prova dem, säger Kirsten. Hon beställde ett paket direkt.

Effekten av de koncentrerade tabletterna kom lite i taget. För varje vecka blev promenaderna lite längre, och benen... Ja, de kände precis som de skulle och för första gången på länge kändes de lätta.

– Hydrolet har verkligen hjälpt mig. Jag kan såklart inte lova att det kommer att hjälpa alla andra, men jag rekommenderar definitivt att man kan prova, avslutar Kirsten med ett leende.

[col=#20BB8B/Lättare... Starkare... piggare.] Prova ett komplex av växter som stödjer utsöndringen av vatten och [col=#20BB8B/utrensningen] av avfallsämnen.

Intresserat?

Gör som Kirsten och prova Hydrolet i dag