Hittade kärleken igen

När Helge träffade Alice sa det "klick". Båda hade förlorad sina partners och blivit ensamma kvar. Alla lyckas inte hitta lyckan igen, men plötsligt var den där. Kärleken. Efter några bra år upplevde Helge dock utmaningar i sovrummet. Kroppen var en begränsning ibland och orken räckte inte alltid till. Så när Helge hittade ett kosttillskott som kunde hjälpa med intimiteten tog han chansen. Idag njuter han av ett aktivt samliv... Han känner sig som en man!

Virizil är en produkt för män. Ginseng kan bidra till optimal uthållighet, energi och vitalitet. Dessutom kan växten hjälpa till att främja erektion och upprätthålla en god sexuell relation. Zink bidrar till att bibehålla en normal testosteronnivå i blodet.

En manlig övergångsålder

– När jag blev äldre fick jag erkänna att min fysiska förmåga inte längre var densamma. Viljan fanns där absolut, men kroppen var inte alltid med på idén, säger 69-årige Helge. Som så många andra män upplevde han att fysiken hade svårt att hänga med i det mentala.

- För mig kändes det som om det var en sorts manlig övergångsålder jag gick igenom... Kroppen förändras ju ganska mycket med åldern, och testosteronnivån sjunker. Det var något som jag kunde känna av i samlivet, förklarar Helge.

Utmaningarna hindrade dock inte aktiviteterna i hans vardag, där han jonglerade med allt från bordtennis och golf till föreningsarbete och familjebesök – för att inte tala om ett deltidsjobb som redovisningschef. Men i sovrummet var det en annan sak.

– Jag kunde verkligen känna hur min fysiska förmåga avtog. Så jag började fundera mer och mer på hur jag skulle kunna motverka det.

– Efter några veckor började jag få märkbart mer energi och min manlighet återvände sakta... Jag hade helt glömt bort att det fanns något som kan kallas "morronman"

Energin kom tillbaka

En dag stötte Helge på en annons för näringstillskottet Virizil. Ingredienserna kunde bl.a. hjälp med energi, uthållighet och fysisk förmåga, och detta väckte genast Helges intresse.

– Jag tog ett snabbt beslut och beställde tre paket, några dagar senare var jag igång. Effekten kom relativt snabbt. Efter några veckor började jag att få märkbart mer energi, och min manlighet återvände sakta... Jag hade helt glömt bort att det fanns något som kan kallas "morronman", säger Helge, han skrattar och fortsätter.

– Så till andra män som finns därute med liknande utmaningar skulle jag definitivt rekommendera Virizil. Det har i alla fall fungerat riktigt bra för mig, avslutar Helge.

Nöjd med din [col=#20bb8b/manlighet!] Uthållighet, energi och fysiskt välbefinnande. Få ditt [col=#20bb8b/sexuella samliv] på rätt kurs igen.

Intresserad?

Gör som Helge, prova Virizil i dag

Efter några bra år upplevde Helge dock utmaningar i sovrummet. Kroppen var en begränsning ibland och orken räckte inte alltid till. Så när Helge hittade ett kosttillskott som kunde hjälpa med intimiteten tog han chansen. Idag njuter han av ett aktivt samliv... Han känner sig som en man!