Vatten i kroppen och tunga fötter

"Nu är det lätt att ta på mina skor igen!"

Anna-Maria vet vad det innebär att vara på resande fot. Hennes passion för arkitektur har tagit henne till världens alla hörn, men ibland har hon kämpat med vatten i kroppen. Fötterna kändes tunga, så det var svårt att klämma in dem i skor och sandaler. Som aktiv arkitekt valde Anna-Maria att leva med det, men när hon lade sitt arbetsliv på hyllan bestämde hon sig för att göra något åt saken. Lösningen gömde sig i naturen.

Åkerfräken kan stödja njurarnas förmåga att utsöndra vätska och slaggprodukter. Hibiskus bidrar till urinvägarnas normala funktion och kan därmed bidra till att minska känslan av tunga ben. Kalium bidrar till att upprätthålla normalt blodtryck.

Vatten i kroppen och tunga ben

- Jag har alltid haft en tendens att ha för mycket vatten i kroppen. Jag skulle faktiskt tro att det började redan i de tidiga tonåren, och det förbättrades inte precis med åldern. Jag kände särskilt av det om jag hade stått upp eller suttit länge utan att lägga upp benen, förklarar Anna-Maria.

På morgonen var hennes ben och fötter fina och lätta, men mot slutet av dagen kändes de tunga. Man kunde faktiskt se det på dem, vilket gjorde att Anna-Maria var tvungen att koordinera sina kläder efter det.

- Även om jag inte längre är på arbetsmarknaden är jag fortfarande ganska aktiv. Jag reser mycket, går på föreläsningar, idrottar och är volontär inom hemvärnet. Det är enormt givande, men ibland har det också varit förenat med ett visst obehag på grund av vatten i kroppen. Benen var den största utmaningen. Alla mina kläder var tvungna att vara långa... Långa byxor och långa klänningar. Jag hade till och med svårt att ta på mig mina skor, berättar Anna-Maria.

Hon prövade på många olika sätt att få bort överflödig vätska i kroppen, men utan större framgång – tills en nyhet dök upp i hennes inkorg. Hälsoföretaget Wellvita hade lanserat ett växtpreparat mot precis de utmaningar Anna-Maria brottades med.

– Mina ben kan fortfarande krångla lite då och då, det händer bara inte lika ofta längre. Även på en lång stillasittande resa i flyg eller bil känns fötterna bättre.

Växtpreparatet gjorde skillnaden

- Jag hade goda erfarenheter av Wellvitas kosttillskott, så det föll sig ganska naturligt för mig att prova deras nya produkt Hydrolet. Idag är jag verkligen nöjd med mitt beslut, säger Anna-Maria.

Efter några veckor med tabletterna började de sakta att ge effekt. Anna-Maria kände det framför allt i fötterna. De verkade lättare och det var enklare att ta på sig skorna, när hon skulle gå ut.

- Mina ben kan fortfarande krångla lite då och då, men det händer bara inte lika ofta längre. Även på en lång stillasittande resa i flyg eller bil mår fötterna bättre. Så jag kan verkligen rekommendera Hydrolet. Produkten har gjort stor skillnad i min vardag, avslutar en leende Anna-Maria.

[col=#20bb8b/Lättare... Starkare... Piggare.] Prova ett komplex av växter som stöder utsöndring av vatten och utrensning av avfallsprodukter.

Intresserad?

Gör som Anna-Maria, prova Hydrolet i dag