"Så stärkte jag min hårväxt"


När Filip upptäckte att hans hår hade tunnats ut kom det som en chock. Det såg platt ut även efter att han fixat till det, och hårspetsarna kändes torra och slitna. Många i hans familj har fått tunt hår till följd av håravfall, så han visste att det fanns anlag i släkten. Filip gjorde allt för att motverka det tunna håret. När han provade de koncentrerade växtämnena i Hair Grow, var det klart att han hade hittat rätt.

Åkerfräken kan främja och stärka hårväxten. Biotin och zink kan bidra till att bibehålla normalt hår och hud. Hirs, pantotensyra, L-cystin, koppar, järn och taurin är också tillsatt.

Håret blev tunnare

Till vardags arbetar 35-årige Filip som flygvärd. Han älskar att resa, och när han inte är i luften på jobb, tränar han och lagar gärna hälsosam mat. Filip har alltid varit intresserad av att ta hand om sin kropp. Men när hans hår började bli lite tunt insåg han att han hade glömt att göra detsamma för sitt hår.

- Som flygvärd är jag omgiven av människor varje dag, så det är viktigt att se presentabel ut. Därför lägger jag ganska mycket energi på att håret ska se snyggt ut varje dag. Ibland är det även roligt att prova nya frisyrer. Problemet är bara att vissa hårprodukter kan vara tuffa mot håret, säger Filip.

Han kunde särskilt känna av det när han körde handen genom den. Håret verkade sprött - och de långa timmarna i flygplanskabinen gjorde inte saken bättre.

- Jag vet inte om det är något alla är medvetna om, men luften i ett flygplan kan ha en uttorkande effekt på håret. Och det kan man faktiskt känna. Så jag började bli orolig, särskilt eftersom tunnhårighet finns i familjen.

- Min frisör kunde både se och känna att kvaliteten på mitt hår hade blivit bättre och starkare... Det gav verkligen självförtroendet en kick!

Sambons goda råd

När Filip äntligen bestämde sig för att göra något åt det visade det sig att den rätta lösningen gömde sig precis under näsan på honom.

- Min sambo tar kosttillskottet Hair Grow och är väldigt nöjd med effekten, så jag tog chansen och hoppade på "samma tåg". Det dröjde inte heller länge, innan jag också blev en stort fan av tabletterna, säger Filip.

Produkten skilde sig från den hårvård han var van vid. I stället för att ta hand om håret från utsidan, stärker ingredienserna i Hair Grow håret från insidan och främjar hårväxten. Det lät perfekt i Filips öron.

Frisören kunde känna skillnad

Idag har det gått många månader sedan han tog sin första tablett, de koncentrerade växtämnena har gjort en märkbar skillnad. Till en början hade Filip svårt att tro på det själv. Men när hans frisör också började lägga märka till skillnaden försvann osäkerheten.

- Min frisör kunde både se och känna att kvaliteten på mitt hår hade blivit bättre och starkare... Det gav verkligen självförtroendet en kick! Så om det finns andra män där ute som vill stärka sin hårväxt, kan jag definitivt rekommendera Hair Grow. Tabletterna har verkligen fungerat perfekt för mig, avslutar Filip leende.

Äkta skönhet kommer [col=#20BB8B/inifrån.] Ge ditt vackra hår näring med växtämnen för styrka, fyllighet och [col=#20BB8B/tillväxt!]

Intresserad?

Gör som Filip och prova Hair Grow idag