”Så fick jag hjälp för mina slemhinnor”

När Sussi kom in i klimakteriet ställdes hon inför ett problem som många kvinnor förmodligen känner igen: torr hud och torra slemhinnor. Hon kände det i hela kroppen – ögon, hud, hals. Men det var i underlivet hon hade de största utmaningarna. Det påverkade hennes samliv. Upplevelsen fick Sussi att inse att hon var tvungen göra något extra för att bibehålla normala slemhinnor.

Vitamin A bidrar till att bibehålla normala slemhinnor. Linolja har ett högt innehåll av alfa-linolensyra (ALA) – en fleromättad omega-3-fettsyra.

Hjälp för slemhinnorna

Det var verkligen frustrerande. Min man och jag ville njuta av varandra som vi brukar göra. Samtidigt var det också andra saker som störde mig. Ögonen var t.ex. ofta torra och huden kändes "narig". Så jag bestämde mig för att göra något extra för att stödja mina slemhinnor, berättar Sussi.

Sussi vet om att det är normalt att kvinnor kan uppleva perioder av torrhet när de går in i den mer mogna åldern. Ändå förvånades hon över hur mycket irritation det faktiskt var. Sussi har tidigare arbetat inom hälsobranschen och harerfarenhet av kosttillskott. Hon vet en hel del om vad som fungerar. Så hon bestämde sig för att hitta några ingredienser som kunde hjälpa henne.

-Jag kan verkligen rekommendera ingredienserna i Mucoforte. Det fungerar riktigt bra för mig. Vi är jättenöjda.

I naturen fanns det en lösning

– Jag var redan en trogen kund hos Wellvita. De många bra produkter, och det visade sig också att de hade något som hette Mucoforte. Ett tillskott speciellt för slemhinnorna.

Kapslarna är baserade på linolja och tillsatt vitamin A, vilket kan hjälpa till att bibehålla normala slemhinnor. Det lät som rätt ingredienser tyckte Sussis som beställde direkt och det dröjde inte länge innan det första paketet kom med posten. Idag skulle Sussie inte vilja vara utan kapslarna.

– Jag kan varmt rekommendera ingredienserna i Mucoforte. De fungerar riktigt bra för mig. Så nu är vi båda nöjda, säger Sussi leende.

Perioder med [col=#20BB8B/torrhet?]
Normala slemhinnor har stor betydelse för vårt [col=#20BB8B/välbefinnande.]

Intresserad?

Gör som Sussi, prova Mucoforte i dag