”Äntligen känner jag mig skärpt igen”


Bodil lever livet i ett högt tempo. När hon inte är i idrottshallen är hon aktiv i styrelsen för en lokal förening. Men när minnet blev lite sämre tappade hon lusten att prata på mötena. Hon glömde namn ibland och var tvungen att ta lite längre tankepauser. Så när Bodil läste om ett kosttillskott för minnet, nappade hon direkt. Idag känner hon sig skärpt igen.

Bacopa monnieri kan hjälpa till att förbättra minne och koncentrationsförmåga. Ginseng bidrar till att främja vitalitet, uppmärksamhet och mental skärpa. Vitamin B6 och niacin hjälper till att minska trötthet och utmattning.

Hittade inte orden

De flesta av oss har varit med om att tappa orden eller glömma ett namn. Så är det ibland – men det kan innebära en större utmaning med åldern. 76-åriga Bodil kände av det när hon fick svårt att uttrycka sig med samma fart som hon var van vid.

– Jag fick tänka längre över saker och ting innan jag pratade, och jag hittade inte alltid de rätta orden. Mina barn märkte det också... De började skämta om att ”mamma hade blivit gammal”, säger Bodil.

Även om retandet bara var på skoj, störde det ändå Bodil. Hon tyckte inte om att känna sig långsam och saknade sitt vanliga goda självförtroende.

– Jag var verkligen inställd på att göra något åt det. Det betyder väldigt mycket för mig att kunna vara aktiv.

- Även om jag fortfarande kan sitta och leta efter en persons namn då och då, har jag inte samma utmaningar längre när jag ska formulera mig. Jag känner mig skärpt igen.

Växter för minnet

Lösningen visade sig dock vara lättare att hitta än vad Bodil hade förväntat sig. Hon får tidningen levererad varje morgon, i den råkade hon läsa om Remital, ett växtpreparat för minnet. Det fångade genast hennes intresse.

– Det var inte långt från tanke till handling. Jag ringde företaget direkt innan jag hann ändra mig. Det dröjde inte länge innan jag fick mitt första paket Remital, berättar Bodil, som snabbt gjorde tabletterna till en del av sin dagliga rutin.

En märkbar förändring

– Jag måste erkänna att jag blev positivt överraskad över effekten. Efter några månader började jag känna av en förändring. Även om jag fortfarande kan sitta och leta efter en persons namn ibland, har jag inte alls samma utmaningar längre när jag ska formulera mig.
Bodil kunde till och med tycka att det gick lite lättare att lära sig nya steg när hon var på dansgolvet.
-Jag känner mig skärpt igen. Det är jätteskönt!

Ingredienserna i Remital hade gjort en märkbar skillnad och idag får hon fortfarande sina tabletter varannan månad på abonnemang.

– Har du samma utmaningar som jag har haft, skulle jag absolut rekommendera dig att testa Remital. För mig har ingredienserna åtminstone haft en bra effekt, avslutar Bodil med ett leende.

Prova ett starkt komplex av växter för ditt [col=#20BB8B/minne, skärpa och mentala prestationsförmåga.]

Intresserad?

Gör som Bodil och prova Remital idag