"Jag fick hjälp för min uppblåsta mage "

Helle Hviid har under många år haft bekymmer med att hon varit uppblåst på dagarna. Ibland kunde hon se ut som en gravid kvinna. Det fortsatte tills Helle började ta Macoform. Ingredienserna tog bort uppblåstheten och gav ett välbefinnande i magen.

Kronärtskocka stöder leverns avgiftande funktion, minskar uppblåsthet och gasbildning och kan främja viktminskning. Innehåller även extrakt från maskros som bidrar till en sund mage i balans.

Såg ut som en gravid

– Jag har haft fruktansvärt jobbigt med min mage i många år, säger Helle Hviid. Jag hade bl.a. en konstant känsla av att vara "fullproppad"' och magen blev uppblåst, vilket var mycket obehagligt. Ibland såg jag ut som en som var gravid, säger Helle.

– Jag kände mig särskilt obekväm när det var bikinitid. Jag ville ha sol på kroppen, men jag vill helst inte visa mig för folk med min uppsvällda mage. Jag brukade också alltid ha löst sittande kläder eftersom jag visste att magen skulle bli uppblåst under dagen, så åtsittande kläder var inget jag ville använde, säger Helle.

Detta tillstånd hade pågått i många år innan Helle började ta Macoform.

– Jag blir inte längre uppblåst efter att jag börjat ta produkten. Ingredienserna i Macoform har tagit bort uppblåstheten och gett mig mer välbefinnande i magen.

– Jag blir inte längre uppblåst efter att jag börjat ta produkten. Ingredienserna i Macoform har tagit bort uppblåstheten och gett mig mer välbefinnande i magen.

Din dagliga hjälp för [col=#20BB8B/matsmältningen:] normal tarmfunktion, mindre uppblåsthet och [col=#20BB8B/mer välbefinnande] i magen.

Intresserad?

Gör som Helle och prova Macoform idag