”Mitt hår har fått en härlig fyllighet igen”

"Det är bara riktigt trist att spendera tid i badrummet när du i förväg vet att håret inte blir som du vill ha det."

Innan Mia Kristensen började ta Hair Grow-tabletterna var hon inte speciellt nöjd med sitt hår. Speciellt inte när hon kunde se hårbotten och att benan hade blivit bredare och mer synlig.

Åkerfräken kan främja och stärka hårväxten. Biotin och zink kan bidra till att bibehålla normalt hår och hud. Hirs, pantotensyra, L-cystin, koppar, järn och taurin tillsätts också.

Man kunde se hårbotten

För ungefär ett år sedan märkte Mia Kristensen att hennes hår blivit tunnare. Man såg hårbotten och mittbenan hade blivit bredare och mer synlig.

– Först trodde jag att det berodde på hårfärgen. Jag är trots allt mörkhårig, och då syns den ljusa hårbotten tydligare. Men jag har varit mörkhårig i många år och har inte märkt det tidigare.
– Jag frågade ett par väninnor och de kunde bekräfta att mitt hår såg tunnare ut.

Håret i tofs eller torrschampo som en enkel lösning

- Det är riktigt jobbigt att spendera tid i badrummet när man i förväg vet att håret inte blir som man vill ha det. Många gånger är det bara lättare att sätta upp håret i en tofs eller använda torrschampo som ger håret volym. Men det löser ingenting i längden. Det är också bara stressigt att behöva hälla alla de där kemikalierna i håret, när jag mycket väl vet att håret och min hårbotten mår bättre om jag inte gör det, klargör Mia.

– Jag antar att jag har provat det mesta man själv kan göra för att få snyggare hår. När jag undersökte på nätet vilka produkter som fanns att tillgå, stötte jag på en produkt från Wellvita. Den lät som det var vad jag behövde.


– Jag valde dock att ringa dem istället. Jag ville bara höra mer om produkten och vara säker på att den kunde vara rätt för mig. Det kunde kvinnan i kundtjänst givetvis inte lova mig, men hon tyckte att jag borde testa det, eftersom de har bra erfarenhet av produkten.

– Jag har nu ätit tabletterna i mer än ett halvår, och jag är supernöjd. Mitt hår har fått en vacker fyllighet igen, och den mörka färgen är inget problem jämfört med den ljusa hårbotten. Folk får också gärna titta på mig ovanifrån nu, säger Mia och ler glatt.

En naturlig lösning

Hair Grow innehåller ingredienser som förser hårsäcken med näringsämnen inifrån.

– Jag har nu ätit tabletterna i mer än ett halvår, och jag är supernöjd. Mitt hår har fått en vacker fyllighet igen, och den mörka färgen är inget problem jämfört med den ljusa hårbotten. Folk får också gärna titta på mig ovanifrån nu, säger Mia och ler glatt.


– Jag har inte ångrat en sekund att jag beställde Hair Grow. Bara att jag inte gjorde det länge innan - och jag får total panik om mina tabletter inte ligger i min brevlåda, helst en vecka innan jag behöver en ny förpackning.

Äkta skönhet kommer [col=#20BB8B/inifrån.] Ge ditt vackra hår näring med växtämnen för styrka, fyllighet och [col=#20BB8B/tillväxt!]

Intresserad?

Gör som Mia och prova Hair Grow idag