Bättre uthållighet och mer energi


Finn Jorsal, 69, är en aktiv man med många järn i elden. Men han saknade uthållighet i sitt samliv hemma. En tidningsannons om hjälp för uthållighet väckte hans intresse och snart kunde Finns fru också känna att något hade hänt med honom.

Virizil är en produkt för män. Ginseng kan bidra till optimal uthållighet, energi och vitalitet. Växten kan också bidra till att främja erektion och upprätthålla en god sexuell relation. Zink bidrar till att upprätthålla en normal testosteronnivå i blodet

Uthålligheten saknades

- Jag kände huvudsakligen av det i förhållande till min – låt oss kalla det min ”manlighet”, berättar Finn öppenhjärtigt.

- Min fysiska förmåga är inte som den har varit. Med tiden har jag börjat att sakna uthållighet när det kommer till det äktenskapliga samlivet. Med ingredienserna i Virizil har jag fått en bättre uthållighet och mer energi.

Min fru visste inte om att jag hade börjat med Virizil. Men hon kände på sig att något hade hänt.

Överraskade sin fru

- Min fru och jag är aktiva människor. Kärleken och ömheten finns kvar efter alla år, men det är ju ingen hemlighet att energin inte alltid är på topp när man blir lite äldre. Vi ville dock inte ge upp intimiteten som är en viktig del av våra liv, säger Finn.

- Min fru visste inte om att jag hade börjat med Virizil. Men hon kände på sig att något hade hänt - att mer energi hade tillkommit, så att säga.

- När jag sedan berättade för henne att jag hade börjat med Virizil, blev hon verkligen inte missnöjd - snarare tvärtom, ler Finn.

Nöjd med din [col=#20BB8B/manlighet!] Uthållighet, energi och fysiskt välbefinnande. Få ditt [col=#20BB8B/sexuella samliv] på rätt kurs igen.

Intresserad?

Gör som Finn och prova Virizil idag