Så fick jag hjälp för mina leder

Karin har alltid varit en aktiv kvinna, och bl.a. Hon har varit väldigt engagerad i sin stickning. Med tiden började Karin få bekymmer med axlarna, men inte ens ett längre stickuppehåll kunde hjälpa henne. Det kunde däremot hennes man Flemming göra, då han hade god erfarenhet av Artroforms ingredienser för hans nacka.

Gurkmeja hjälper till att minska ömma leder och till att hålla lederna smidiga. D-vitamin hjälper till att upprätthålla normal muskelfunktion.

Provade makens tabletter

– Det var faktiskt min man, Flemming, som började med Artroform. Det hjälpte honom riktigt bra på hans stela nacke, berättar Karin.

När Karin började få bekymmer med axel och knän bestämde hon sig för att testa Artroform hon också.

– Jag är utbildad lärare och har alltid haft händerna fulla. Jag har stickat, sytt och målat mycket. När man har att göra med barn hela livet kan man inte undvika att slita ut de vitala delarna av kroppen lite. Jag kände det i både axlar och knän.

– Efter en kort tid med de fantastiska ingredienserna i Artroform kände jag en effekt. Både axel och knä förbättrades sakta med säkert, och i dag har jag inga problem.

Hjälpte både axel och knän

– Jag trodde faktiskt att det var stickningen som gjorde att jag fick bekymmer med axeln, så jag slutade att sticka under en längre tid. Men det hjälpte inte.

– Då tänkte jag att jag kanske också skulle prova på Artroform, berättar Karin.

– Efter en kort tid med de fantastiska ingredienserna i Artroform kände jag en effekt. Både axel och knä förbättrades sakta med säkert, och i dag har jag inga problem.

– Jag har faktiskt precis målat hela altanen hemma hos min son. Det är fantastiskt att kunna hjälpa till igen. Inte minst att jag återigen kan sköta gräsmattorna i både vår trädgård och i sommarstugan. Jag är ett absolut fan av Artroform, säger Karin glatt

Utformad för en hektisk, aktiv och [col=#20BB8B/innehållsrik vardag.] Naturens stöd för dina muskler och ömma leder.

Intresserad?

Gör som Karin och prova Artroform idag