"Så fick hår och ögonbryn mer fylla"

Liselotte började använda Hair Grow av en tillfällighet. Men det visade sig att vara ett bra infall. I flera år hade Liselotte saknat volym i håret och tyckte det jämt såg ”platt” och tråkigt ut. Men efter att ha använt Hair Grow en tid, började både frisör och flera vänner lägga märke till att något hade hänt med hennes hår.

Åkerfräken kan främja och stärka hårväxten. Biotin och zink kan bidra till att bibehålla normalt hår och hud. Hirs, pantotensyra, L-cystin, koppar, järn och taurin har också tillsatts.

Platt utan fyllighet

– Under de senaste många åren har mitt hår varit platt och saknat volym, oavsett vilken frisyr jag har haft. Jag trodde jag var tvungen att leva med det.

– Men en dag fick vi ett paket från Wellvita med våra beställda kosttillskott, av misstag hade det följt med ett paket Hair Grow. När vi kontaktade Wellvitas kundtjänst bad de om ursäkt för misstaget och erbjöd oss att behålla paketet. Då tänkte jag att jag lika gärna kunde prova att ta tabletterna.

Liselottes frisör, Jane, är en av flera som har lagt märke till Liselottes stärkta hårväxt:

- Med Liselottes hår har jag upplevt att vi har gått från ett lite fint hår – mer poröst och skört – till ett hår som har mer fyllighet och styrka.

Min frisör kunde se skillnad

Redan efter några veckor kunde Liselotte känna att något sakta höll på att hända.

– Håret började bli starkare och och frisyren blev lättare att fixa till. 5 månader senare var det en klar skillnad på mitt hår. Minst 10 olika vänner och bekanta har sagt att de tycker mitt hår ser tjockare ut. Till och med min frisör märkte något hade hänt med mitt hår utan att jag hade berättat om tabletterna. Så nu har jag fått bekräftelse på att ingredienserna fungerar. Det pratar vi faktiskt om det varje gång jag kommer och klipper mig.

– Med Liselottes hår har jag upplevt att vi har gått från ett lite fint hår – mer poröst och skört – till ett hår som har mer fyllighet och kraft, säger Liselottes frisör, Jane. Hon tillägger: Mera hår har även gjort att vi är friare i valet av frisyr.

– Så jag förstår att Liselotte är glad att det infall hon fick har fungerat. För det har det verkligen! Nu finns det lite mer att jobba med – vilket ju är jättebra för oss båda, avslutar Jane glatt.

Liselotte:

– Det är också bra för mina ögonbryn. Det har börjat dyka upp små nya hår i ögonbrynen där det har saknats i flera år.

Små nya ögonbrynshår

Det är inte bara mitt hår som drar nytta av Hair Grows ingredienser, berättar Liselotte.

– Det är också bra för mina ögonbryn. Det har börjat dyka upp små nya hår i ögonbrynen där det har saknats i flera år. Antagligen för att jag plockade dem lite för ofta i min ungdom. Så jag är definitivt glad att det råkade bli fel produkt i paketet, avslutar Liselotte leende.

Äkta skönhet kommer [col=#20BB8B/inifrån.] Ge ditt vackra hår näring med växtämnen för styrka, fyllighet och [col=#20BB8B/tillväxt!]

Intresserad?

Gör som Liselotte och prova Hair Grow idag