"Så fick jag fina och lätta ben"

Jette har alltid älskat att dansa men länge gjorde hennes trötta ben gjorde det svårt att komma ut på golvet. Först när hon provade ingredienserna i Venolet blev dansen en lek igen.

Blad och kärnor från röd vinranka bidrar till ett bra blodflöde i benen, kan minska känslan av trötta och tunga ben. Kan också förbättra hudens övergripande utseende.

Tröttheten i benen smög sig på

62-åriga Jette Nielsen har alltid hållit sig sysselsatt. I 14 år drog hon på sig cowboystövlarna och linedansade till festlig countrymusik, glad och full av energi.

Hon älskade det snabba tempot, men tröttheten i benen smög sig på och det blev svårare att hänga med. Till slut övervägde hon att ge upp dansen.

– Jag vill så gärna röra på mig och hålla igång kroppen, men det började bli en utmaning helt enkelt, säger Jette, som fortfarande kan bli ledsen av tanken.

Venerna var orsaken

Medan dansskorna samlade damm på hyllan gick Jettes vardag nästan i stå. Hon älskade att leka med barnbarnen och ta en svängom på dansgolvet, men det var ingen enkel uppgift.

– Mina ben kändes som energifattiga betongblock, och huden var inte heller så vacker, förklarar hon.

Jette provade många saker genom åren, men ingenting hjälpte. Hon var nära att ge upp när hon kom över en annons för näringstillskottet Venolet. igenkännandet kom omedelbart. De trötta benen, de synliga ådrorna på huden – det var som att titta på sig själv i en spegel, och för första gången på länge kände Jette hoppfull.

När hon insåg att orsaken till hennes bekymmer förmodligen hade med venerna att göra, tog hon ett snabbt beslut: Hon beställde ett paket direkt.

– Jag tror att det tog tre månader innan det började bli effekt. Mina ben blev sakta lättare... inte så trötta, och huden började också se finare ut.

Tillbaka på dansgolvet

Idag är det 3 år sedan Jette tog saken i egna händer och beställde sitt första paket Venolet. Det beslutet har hon inte ångrat ett ögonblick.

– Jag tror att det tog tre månader innan det började bli effekt. Mina ben blev sakta lättare... inte så trötta, och huden började också se finare ut, ler Jette.

De koncentrerade ingredienserna i Venolet hade gjort en märkbar skillnad. Det var inte bara önsketänkande. Det blev Jette helt säker på en dag när dottern var på besök: Hon hade också märkt den positiva förändringen i hennes ben. Idag är Jette och hennes ben tillbaka i full fart.

– I dagsläget är jag på dansgolvet två gånger i veckan, och jag går också en massa långpromenader. Upp till 6-7 km faktiskt. Även om jag fortfarande kan ha trötta ben då och då, är det inte alls som förr. Det är verkligen skönt!

Efter 3 år med de koncentrerade naturliga tabletterna från Wellvita har Jette blivit en varm förespråkare för produkten.

– Jag måste bara säga att Venolet har gjort en enorm skillnad för mig och mina ben. Så om du har liknande svårigheter, ge det ett försök, avslutar den aktiva senioren med ett leende.

Finare hy, mindre celluliter och ben som känns mindre trötta och tunga. [col=#20BB8B/Stöd dina vener] och få hjälp.

Intresserad?

Gör som Jette och prova Venolet idag