”En jättestor hjälp för mina vener”

För Marianne handlar livet om att vara i rörelse – i ordets bokstavliga bemärkelse. Hennes ben är alltid igång, på gymmet, på löpningarna och inte minst när hon leker med sina barnbarn. Men länge kämpade hon med trötta och tunga ben, och det var nära att ta löpar glädjen från henne. Det var inte förrän hon provade växtbaserade ingredienser som det blev roligt att springa igen. Idag är benen i toppform.

Blad och kärnor från rödvin rankan bidrar till ett bra blodflöde i benen och kan minska känslan av trötta och tunga ben. Kan också förbättra hudens övergripande utseende.

Benen var tunga som bly, slöa och trötta

När 56-åriga Marianne Christiansen tänker tillbaka på det gångna året kan hon fortfarande minnas känslan i benen. De var blytunga, matta och trötta. Även om det inte var första gången hon upplevde det, var det tufft och lusten att träna ebbade långsamt ut.

– Det var speciellt när jag sprang som benen krånglade. Så jag kom på olika ursäkter för att inte behöva komma iväg, säger Marianne som annars gjorde mycket för att övervinna problemet.

Hon gjorde venpumpövningar, satt med benen uppe för att hålla blodomloppet igång och tackade ja till alla lösningar hon erbjöds. Men effekten visade sig alltid vara tillfällig.

– Jag blev ärligt talat besviken när obehaget kom tillbaka. Det var bara riktig surt. Mina löpturer är ett MÅSTE för mig. Jag bara älskar att springa.

Även om Marianne fortfarande åkte på cykelturer i naturen, styrketränade och hade kul med sina kompisar var hon tvungen att gå ner en växel. Hon ville göra mer, men hon kunde bara inte.

– Jag har tidigare haft ett växtextrakt från Wellvita. Det har verkligen hjälpt mig. Så när jag såg att de även har en växtbaserad produkt för tunga ben blev jag extatisk. Det var jag tvungen att prova!

Växtbaserad lösning

Mariannes tunga ben fortsatte att störa henne. Hon var nära att ge upp – tills hon stötte på en annons från Wellvita.

– Jag har tidigare haft ett växtextrakt från Wellvita. Det har verkligen hjälpt mig. Så när jag såg att de även har en växtbaserad produkt för tunga ben blev jag extatisk. Det var jag tvungen att prova!, säger Marianne.

Idag är det snart 4 månader sedan hon fick sitt första paket med Venolet och hon är mycket nöjd med ingrediensernas effekt. Benen är tillbaka i toppform och Marianne drar sig inte för att ta på sig löparskorna.

– Jag är tillbaka där jag var för några år sedan – mina ben känns lätta igen! Så mitt råd till dig som upplever tunga och trötta ben är att prova Venolet. Det har i alla fall gjort en enorm skillnad för mig... Varför inte för dig också?, avslutar Marianne med ett varmt leende.

Finare hy, mindre celluliter och ben som känns mindre trötta och tunga. [col=#20BB8B/Stöd dina vener] och få hjälp.

Intresserad?

Gör som Marianne och prova Venolet idag