"Jag känner mig pigg och klar i huvudet igen"

När 51-åriga Susanne Gunnarsson förlorade sin mamma blev det början på en svår tid. Hon kände sig slö, kunde inte koncentrera sig och fick slut på energi i vardagen. Det var inte förrän hennes vän föreslog att hon skulle prova produkter med naturliga ingredienser som hon kom på rätt spår. I dag beskriver hon sig själv som skärpt och observant. En kvinna med massor av energi.

Bacopa monnieri kan hjälpa till att förbättra minne och koncentrationsförmåga. Ginseng bidrar till att främja vitalitet, uppmärksamhet och mental skärpa. Vitamin B6 och niacin hjälper till att minska trötthet och utmattning.

Koncentrationssvårigheter

När man träffar Susanne är det svårt att föreställa sig att hon en gång led av koncentrationssvårigheter. Hon har många bollar i luften samtidigt och tycker om att vara aktiv i naturen och sin stora trädgård – men det har inte alltid varit så. Går vi bakåt i tiden var situationen en helt annan.

Sorgen satte sig i kroppen

Svårigheterna uppstod en tid efter att Susanne förlorat sin mamma. Hon tog över sitt barndomshem och flyttade in hos familjen. Här levde hon ett hektiskt liv med fem barn, en man med eget företag och ett stort hus, så det fanns sällan tid att fundera över saker. Men så småningom gav kroppen upp och den höga aktivitetsnivån upphörde. Sorgen och stressen satte sig i kroppen. Hon kände sig mentalt utmattad.


– Jag blev glömsk, tappade överblicken och var ofta trött, förklarar Susanne som beskriver det som en tuff tid. För även om det gick framåt så höll koncentrationssvårigheterna i sig. Och tröttheten och känslan av slöhet gjorde vardagens små utmaningar svåra att hantera.

– En dag anförtrodde jag mig en god väninna. När hon hörde om mina utmaningar föreslog hon att jag skulle testa produkter med naturliga ingredienser.

Naturen var redo att hjälpa

– En dag anförtrodde jag mig en god väninna. När hon hörde om mina utmaningar föreslog hon att jag skulle testa produkter med naturliga ingredienser.


Susanne lyssnade på sin vän och undersökte möjligheterna. Hon hade alltid varit intresserad av vad naturen har att erbjuda och var nyfiken på kosttillskott. Hon provade därför olika produkter, men det var först när hon såg Wellvitas annons för Remital som hon hittade rätt. Hon var exalterad över att prova den växtbaserade produkten och tyckte att ingredienserna lät intressanta.

Tar Remital varje dag

– Jag började äta en tablett om dagen, och efter ett tag kände jag effekten, säger Susanne, som efter en lång mental resa känner att hon har återfått kontrollen över sitt liv och sin kropp.


Varannan månad får hon nya Remital-tabletter i brevlådan och hon kan administrera sitt abonnemang själv på Wellvitas hemsida. – Det är lätt och enkelt, som hon säger.


Idag känner hon sig som sitt gamla jag, både fysiskt och psykiskt.


– När jag pratar med mina vänner och bekanta rekommenderar jag alltid Wellvitas produkter, avslutar Susanne med ett stort leende.

Prova ett starkt komplex av växter för ditt [col=#20BB8B/minne, skärpa och mentala prestationsförmåga.]

Intresserad?

Gör som Susanne och prova Remital idag