Sara fick tillbaka sitt fylliga hår

Allt fungerade för 23-åriga Sara. Hon älskade sitt arbete som barnskötare, tyckte om fotboll och hade lyckats gå ner i vikt. Men upptäckten av en massor hårstrån på soffryggen förändrade allt. Plötsligt fanns hårstråna överallt. I duschkabinen, på kuddarna och framför allt... i hårborsten.

Åkerfräken kan främja och stärka hårväxten. Biotin och zink kan bidra till att bibehålla normalt hår och hud. Hirs, pantotensyra, L-cystin, koppar, järn och taurin tillsätts också.

Hatade att se mig själv i spegeln

– Håret var precis överallt. Jag nästan grät när jag såg alla små hårstrån som fastnade i hårborsten varje gång jag borstade håret, säger Sara, som fortfarande kan minnas panikkänslan.

Hon hatade att se sig själv i spegeln och förstod inte vad som hände. Håret, som tidigare var lätt att fixa, hade tappat sin karaktäristiska fyllighet. Det var jättejobbigt.

Jag såg att små, fina "babyhår" hade börjat växa på de ställen där håret hade tunnats ut. Det var en fantastisk syn!

Var tvungen att sluta med favoritfrisyren

– Jag brukade sätta upp håret i en tjock tofs högt på huvudet, men efter att håret tappade volym såg det bara konstigt ut. Så jag fick nöja mig med att samla håret i nacken. Det var inte alls jag.

Sara var frustrerad. Hon borde njuta av att hon äntligen hade gått ner i vikt, men istället fick hon ett problem som hon inte hade en aning om hur hon skulle lösa. Även familjen märkte att något var fel.

– Min mamma kunde se hur upprörd jag blev och gav mig ett paket Hair Grow. Hon är kund hos Wellvita och hade hört bra saker om produkten. Jag var verkligen desperat efter hjälp, så självklart gav jag det en chans.

Äkta skönhet kommer [col=#20BB8B/inifrån.] Ge ditt vackra hår näring med växtämnen för styrka, fyllighet och [col=#20BB8B/tillväxt!]

Håret blev långsamt fylligare

Sara var skeptisk och vågade inte hoppas på för mycket. Varje morgon tog hon sin tablett och de första veckorna hände ingenting. Men efter 3 månader fick Sara en positiv överraskning.

– Jag märkte att det hade börjat växa små, fina "babyhår" på de ställen där håret hade tunnats ut. Det var en fantastisk känsla!

I dag är Hair Grow en fast del av Saras morgonrutin. Som prenumerant på produkten får hon leveranser direkt till brevlådan när hon behöver, så hon slipper göra nya beställningar. Det är enkelt och smidigt.

– Jag måste bara säga att växterna i Hair Grow har fungerat riktigt bra för mig. Så om det finns någon där ute som kan känna igen sig i mina erfarenheter, skulle jag definitivt rekommendera dem att prova. Jag är i alla fall väldigt nöjd med resultatet, avslutar Sarah och spricker upp i ett leende.

Intresserad?

Gör som Sara och prova Hair Grow idag