Fredrik fick hjälp för energi och sexliv

Ett bra samliv tillsammans har alltid varit viktigt för 64-årige Fredrik! Det var därför det jobbigt när han började få svårt med sin ork i sovrummet. Lusten och energin var borta och han kända inte igen sig själv. Fredrik gav sig i kast med att hitta en lösning – och det visade sig vara mer naturligt än han hade kunnat hoppas på.

Virizil är en produkt för män. Ginseng kan bidra till optimal uthållighet, energi och vitalitet. Växten kan också bidra till att främja erektion och upprätthålla en god sexuell relation. Zink bidrar till att upprätthålla en normal testosteronnivå i blodet

Fångad i en negativ spiral

Fredrik var medveten om att många män kan få svårare med erektion och ork när de blir äldre. Han hade bara aldrig föreställt sig att det skulle kunna hända honom. Men när han skadade axeln utlöste det en massa saker som gjorde det svårt att bibehålla det höga tempot han hade.

– Jag var bara extremt trött och orkeslös hela tiden, och det påverkade alla delar av mitt liv, säger Fredrik. Men det var i sovrummet som han märkte den största skillnaden.

– Min fysiska förmåga var inte som den brukade vara. Jag var missnöjd med orken...eller snarare bristen på ork jag hade i sängen. Lusten var borta. Jag kände mig helt enkelt...trött.

Det var en svår tid för Fredrik, både fysiskt och mentalt. Även om vardagen var fylld av roliga aktiviteter – från att träna med sonen till kreativa projekt – tog svårigheterna glädjen ur allt. Men Fredrik hade inga planer på att ge upp och kasta in handduken.

Det känns normalt igen. Du vet, när man är full av energi när man precis har vaknat på morgonen... Ja, en man förstår nog precis vad jag menar.

Prova Virizil för halva priset

Behöver du bli mer nöjd i din manlighet?
Virizil innehåller bl.a. ginseng, som kan bidra till att främja och förbättra erektionen, samt mineralet zink, som bidrar till att bibehålla en normal testosteronnivå i blodet.

Axeln fick Fredrik på rätt kurs

"Jag är en man i mina bästa år, sa jag till mig själv. Nu är det dags att verkligen släppa alla måsten och njuta av livet", säger Fredrik som snabbt började söka hjälp på nätet.

Märkligt nog var det när han sökte vård för sin axel som han fick råd som hjälpte honom med hans andra svårigheter. Här fick han höra om ginsengs effekt på uthållighet och energi, och den naturliga ingrediensen väckte genast Fredriks intresse: Han gick på jakt efter en växtbaserat produkt.

– När jag såg Wellvitas annons för Virizil fastnade jag direkt. Den såg helt rätt ut för mig och hade även ginseng på listan över ingredienser. Jag beställde ett paket direkt... Jag blev verkligen inte besviken. Det tog inte lång tid innan jag började känna att det hände saker."

Energin och uthålligheten kom tillbaka

– Orken och lusten kom sakta tillbaka, vecka efter vecka. Det kändes som om jag fick tillbaka mig själv. Det var en skön känsla, säger Fredrik. Sedan han startade med Virizil har hans morgnar blivit trevligare och han vaknar med glädje i kroppen. Redo för dagen och full av energi.

– Allting känns normalt igen. Du vet, när du precis har vaknat på morgonen... Ja, en man förstår nog precis vad jag menar, skrattar Fredrik. Han har redan rekommenderat Virizil till många av sina bekanta och hoppas att de kan få lika mycket glädje av de naturliga ingredienserna som han har haft.

– Vardagen har blivit rolig igen. Nu är det faktiskt jag som tar initiativet för att gå till gymmet med min son... Och då kan jag också avslöja att samlivet går som det ska, avslutar Fredrik med glimten i ögat och ett nöjd leende.

Nöjd med din [col=#20BB8B/manlighet!] Uthållighet, energi och fysiskt välbefinnande. Få ditt [col=#20BB8B/sexuella samliv] på rätt kurs igen.

Intresserad?

Gör som Fredrik och prova Virizil idag