Välj din produktkombination nedan!

Köp en av de 2 storsäljarna och få med en gratis och speciellt utvald produkt, som kan komplettera effekten av ingredienserna i produkten.

Virizil med ett gratis paket Energo Plus

Ge ditt sexliv en boost... och få med naturens hjälp mot stress på köpet!

Från minskande sexlust till brist på energi. Många män upplever förändringar i sina kroppar. Det är en naturlig del av att bli äldre – men ibland kan det också bero på stress och kaos i livet. Oavsett anledningen kan du få hjälp av ingredienserna i Virizil. Just nu får du dessutom ett gratis paket Energo Plus med på köpet*.

Köp Virizil med gratis Energo Plus nu

* Erbjudandet löper ut 12 maj kl 23.59. Din gratis produkt kan inte bytas mot kontanter.

Virizil är en produkt för män. Ginseng kan bidra till optimal uthållighet, energi och vitalitet. Växten kan också bidra till att främja erektion, upprätthålla en god sexuell relation och bidra till normal blodcirkulation. Zink i Virizil bidrar till att upprätthålla en normal testosteronnivå i blodet.

Hjälp för energi, överskott och välbefinnande

Energo Plus är baserad på schisandra, som kan bidra till mentalt och fysiskt välbefinnande samt till stresshantering, samt rysk rot, som kan bidra till optimal mental och kognitiv funktion. Innehåller även maté, som har en uppiggande effekt, mot trötthet och stress, samt vitamin B12 i Energo plus som bidrar till att minska trötthet och utmattning.

Collagen Skin Improver med gratis C-Zinc

Minska rynkorna... och få gratis vitaminer för huden med på köpet

Färre rynkor och finare hud? Det är några av de resultat du kan uppnå med ett dagligt och långvarigt intag av kollagenet i Collagen Skin Improver. Köper du denna vecka – får du ett paket gratis C-Zinc med vitaminer för din hud med på köpet*.

Få hjälp för din hud nu

* Erbjudandet löper ut 12 maj kl 23.59. Din gratisprodukt kan inte bytas mot kontanter.

Vad är C-Zinc?

C-Zinc innehåller både C-vitamin och zink, som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress och till immunförsvarets normala funktion. Zink bidrar också till att upprätthålla en normal hud. C-vitamin bidrar även till normalt bildande av kollagen, vilket är viktigt för en normalt fungerande hud.