5 råd som kan stödja din prostata naturligt

Det är ett faktum att alla män har en större prostata när de fyller 65 än när de var 25. Det kan leda till förändringar i urineringen. Som väl är, finns det vanor man kan implementera i vardagen för att stödja prostatafunktionen.

Mäns prostatakörtel

Prostatan – även känd som blåshalskörtel – är en körtel med storlek och form som en liten kiwifrukt eller en valnöt. Prostatan ligger i den nedre delen av bäckenet hos pojkar och män, nära urinröret. Prostatan växer med åldern och man märker normalt först av det senare i livet.

* Problem med urinering kan orsakas av sjukdom som bör behandlas av en läkare. Om du upplever mycket besvärande problem och/eller om dina besvär förvärras rekommenderar vi att du uppsöker en läkare.

Så har andra fått hjälp

Allt fler män tar den växtbaserade produkten Prostabona Plus för att få hjälp med sin urinering. De speciellt utvalda ingredienserna i produkten kan bidra till en normal prostatafunktion – och det verkar som om det fungerar. I vår senaste undersökning gällande kundnöjdhet svarade hela 81 % att växterna har hjälpt.