”Det fungerar perfekt för mig”

Chauffören Gunnar är en av många män som vill ha hjälp med sin urinering. När han läste om Prostabona Plus och de aktiva ingredienserna bestämde han sig för att prova. Idag rekommenderar han det till alla män som vill stödja sin prostatafunktion.

Linfrö bidrar till normal prostatafunktion hos mogna män. Fänkålsfrön bidrar till normal urinering och utsöndring av urin. Zink bidrar till att upprätthålla en normal testosteronnivå i blodet.

Kissnödig

Som chaufför är det bra om man har kontroll över sina kisspauser. Det kan 63-årige Gunnar skriva under på.

– Jag är ju ingen hund, skrattar han och syftar på de många som måste gömma sig bakom träden i vägkanten när behovet blir för trängande.


Många andra män i Gunnars ålder börjar märka förändringar i urineringen. Det är ganska normalt och vanligtvis helt ofarligt, men det kan vara besvärligt ibland.

– Jag äter dem varje dag och har inte försökt göra ett uppehåll. För varför skulle jag göra det när det fungerar så bra. Jag kan bara säga till andra män i min ålder – ge det en chans.

Rekommenderar Prostabona Plus 

Gunnar var väl medveten om fenomenet att det att mäns prostatakörtel växer med åldern och när han såg en annons på Facebook för Prostabona Plus väckte det hans intresse. Linfrö, som bidrar till normal prostatafunktion, och fänkålsfrö, som bidrar till normal urinering. Det passade i hans situation.


Gunnar har haft nytta av naturliga kosttillskott tidigare, så hans omedelbara tanke var: Jag har inget att förlora på att prova. Han beställde ett paket, och han har inte ångrat det en sekund.


– De naturliga ingredienserna fungerade perfekt för mig, säger Gunnar. Jag kan definitivt rekommendera Prostabona Plus till andra män i mogen ålder.


– Jag äter dem varje dag och har inte försökt göra ett uppehåll. För varför skulle jag göra det när det fungerar så bra. Jag kan bara säga till andra män i min ålder – ge det en chans, avslutar Gunnar med ett leende.

Man! Ta hand om din prostata. Stöd för [col=#20BB8B/normal prostatafunktion.] Hjälp för [col=#20BB8B/normal urinering.]

Intresserad?

Gör som Gunnar och prova Prostabona Plus idag