"Jag skulle absolut rekommendera den till andra mogna män"

Ole älskar att spela golf. Att kunna gå 18 hål utan att behöva tänka på vare sig prostata eller urinering var anledningen till att han började med Prostabona Plus. Idag rekommenderar han de växtbaserade tabletterna till alla andra mogna män som vill stödja sin prostatafunktion och en normal urinering.

Linfrö bidrar till normal prostatafunktion hos mogna män. Fänkålsfrön bidrar till normal urinering och utsöndring av urin. Zink bidrar till att upprätthålla en normal testosteronnivå i blodet.

Förändrad urinering

– Nu är golfbanor inte kända för att vara välutrustade med toaletter runt hela greenen, säger Ole med ett leende och fortsätter, ...Det är väldigt frustrerande att behöva ge sig av flera gånger under en golfrunda.

Till vardags ansvarar Ole för underhållet av några mindre bostadsområden nära hemstaden. På vintern spelar han badminton några gånger i veckan, men så fort vädret tillåter måste den aktive driftledaren bara dra iväg med golfklubborna.

De långa golfrundorna var inte det enda som gjorde den aktive mannen medveten om sin urinering. Ole märkte också hur han var tvungen att gå upp oftare på natten för att kissa.

Som så många andra män i Oles ålder hade han blivit mer medveten om den lilla körteln i bäckenområdet. När han en dag läste om produkten Prostabona Plus bestämde han sig för att göra något för att bevara normal prostatafunktion.

Han ringde och fick en pratstund med en av Wellvitas hälsovägledare och kom snabbt igång med tabletterna.

– Nu är golfbanor inte kända för att vara välutrustade med toaletter runt hela greenen...Det är väldigt frustrerande att behöva ge sig av flera gånger under en golfrunda.

Utsöndring av avfallsämnen

Ett sätt att minimera antalet toalettbesök är förstås att minska ditt vätskeintag. Men det gäller också att ha en bra vätskebalans. Med det i åtanke ändrade inte Ole sitt vanliga dagliga intag av lagom mängd vatten. Att Prostabona Plus även har ingredienser som stödjer en normal utsöndring av avfall genom urinen var bara ett extra plus.


Det rätta valet
Efter ett antal veckor med tabletterna var Ole övertygad om att det var rätt val.

– Idag skulle jag absolut rekommendera produkten till alla andra mogna män som vill stödja sin prostatafunktion och en normal urinering, ler den snälla verksamhetsledaren.

Man! Ta hand om din prostata. Stöd för [col=#20BB8B/normal prostatafunktion.] Hjälp för [col=#20BB8B/normal urinering.]

Intresserad?

Gör som Ole och prova Prostabona Plus idag