Virizil

Erektion, uthållighet och samlevnad

Virizil är en produkt för män. Ginseng kan bidra till optimal uthållighet, energi och vitalitet. Dessutom kan växten hjälpa till att främja erektion och upprätthålla en god sexuell relation.

Enkelköp
499 :-
Abonnemang 90 tabletter/varje månad Spara 100 SEK per leverans
Nöjdhetsgaranti
199 :-
Första leverans - spara 50% 199 :-
Minsta pris inkl frakt 238 :-

Härefter per leverans 399 :-
Minsta pris inkl frakt 438 :-

Dina abonnemangsfördelar
  • Bästa pris - spar pengar på varje leverans.
  • Ingen bindningstid - du administrerar själv.
  • Leverans direkt till dig - innan produkten tar slut.

Endast 13.3 kr per dag med abonnemang
I lager
Beställ före 14.00 så skickar vi samma dag
×
×

Wellvitas Tilfredshedsgaranti

Hos Wellvita er tilfredse kunder noget, vi kæmper for hver dag, og på dette produkt tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Er du ikke tilfreds med produktet efter 3 måneders brug, så giver vi dig 75,- kr i rabat, som du frit kan bruge på et af vores andre kosttilskud. Ønsker du at benytte garantien eller høre mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40.

Få hjälp att hantera kroppens förändringar

Sexuellt samliv

Det sker många förändringar när vi blir äldre – även i sovrummet. Lusten minskar, vi har mindre energi. Ginseng kan förbättra erektionen... och göra livet lite roligare igen.

Energinivå

Är kroppen besvärlig? Mäns energinivåer minskar gradvis med åldern och det kan påverka självbilden. Ta hjälp av koncentrerad ginseng för energi och uthållighet.

Mentalt välbefinnande

Ginseng kan förbättra den fysiska förmågan. Dessutom hjälper ginseng till att upprätthålla optimal uthållighet, energi, vitalitet och fysiskt och mentalt välbefinnande.

Nöjd med din [col=#20BB8B/manlighet!] Uthållighet, energi och fysiskt välbefinnande. Få ditt [col=#20BB8B/sexuella samliv] på rätt kurs igen.

Främjar erektion

Orsaken till att män upplever upp- och nedgångar i sin sexuella aktivitet och prestation kan vara svår att förstå. Den påverkas ofta av en blandning av psyke, fysik och mental energi. Det är precis då ett kosttillskott som produkten Virizil kan vara värt att överväga. Tabletterna innehåller ingredienser som kan främja både den fysiska aspekten av en erektion, samt de mer mentala elementen som mentalt överskott, uthållighet och vitalitet.

Så även om du går igenom en tuff tid just nu, betyder det inte att det kommer att hålla i sig.

Fredrik

Fredrik fick hjälp till energi och sexliv

Ett bra samliv har alltid varit viktigt för 64-årige Fredrik. Därför var det extra tufft när han började uppleva att uthålligheten i sovrummet hade blivit sämre. Lusten var borta och han kunde inte känna igen sig själv. Fredrik bestämde sig för att hitta en lösning – och den visade sig vara mer naturlig än han hade kunnat hoppas på.

Gör som kejsaren av Kina gjorde - Få hjälp till ett bra sexliv!

Intresset för ginseng börjar 3500 år före vår tideräkning, när Kinas mytologiska kejsare, Shen-Nung, bestämde sig för att kategorisera mer än 365 örter – däribland ginseng.

Enligt historien spreds en känsla av värme och ljus genom hela hans kropp när han smakade på ginsengroten för första gången. På grund av det rekommenderade Shen-Nung växten som ett hjälpmedel för att öka sexlusten.

Idag vet vi att ginseng kan bidra till att främja och förbättra erektionen samt hjälpa till att bibehålla optimal uthållighet, energi och vitalitet. Så kanske kejsaren inte var helt fel ute?

Växtbaserad

Är du vegetarian? Denna produkt är gjord utan animaliska ingredienser och kan ingå i en vegetarisk kost.

Förändrat sexliv

Sexlivet förändras med åldern - det kan de flesta män hålla med om. En 65-årings fysiska förmåga är sällan densamma som en 25-åring och många upplever även nya utmaningar i sovrummet. Varaktigheten, frekvensen och kvaliteten på mäns erektioner förändras vanligtvis under hela livet. Även om detta är normalt kan det påverka både självförtroendet och humöret.

Ginseng för samlivet

Ginseng är en bra hjälp för dig som har låg energi och nedsatt sexlust. Den kan främja och förbättra erektion och har en inverkan på den mentala prestationen samt på energi och uthållighet. Perfekt för män i mogen ålder.

Tillsatta aminosyror

Virizil har tillsats aminosyrorna L-arginin och L-citrullin. L-arginin isolerades första gången 1886 - enligt uppgift från extrakt av blomlupinen. L-citrullin däremot kom till världen från en vattenmelon 1914, vilket är förklaringen till att aminosyran heter citrullin. På latin kallas den söta och saftiga frukten för citrullus.

Virizil tabletten sväljs med ett glas vatten

Virizil - kosttillskott - 90 tabletter / 66 g

Virizil är utformad speciellt för män. Produkten innehåller bl.a. ginseng, som kan bidra till optimal uthållighet, energi och vitalitet. Dessutom kan växten bidra till att främja erektion och upprätthålla ett gott samliv. Virizil innehåller även mineralet zink, som hjälper till att upprätthålla en normal fertilitet och reproduktion. Tabletterna ska tas dagligen för att uppnå rätt effekt, men det kan ta några veckor innan skillnaden känns.

Rekommenderad daglig dos (vuxna män): 3 tabletter dagligen.

Tabletterna sväljs hela med vatten. 
Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas.

Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

Innehåll per daglig dos:

3 tabl.

 
Ginsengextrakt 15 mg
 

Näringsämnen:

3 tabl.

% RI*

L-citrullin 500 mg
L-arginin 500 mg
Zink 5 mg 50

* % av dagligt referensintag (för vuxna)

Ingredienser: 
Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid), L-citrullin, L-arginin, maltodextrin, zinkglukonat, ginsengextrakt (Panax ginseng C.A. Meyer), ytbehandlingsmedel (shellack).

Förvaring: 
Förvaras torrt och skyddas mot ljus och värme.
Förvaras utom räckhåll för små barn.

Färgskillnad kan förekomma.

Producerat för:
Wellvita SE, www.wellvita.se

Konsumentkontakt:

Tel. 0223-50 03 50

Vid vissa tillfällen kan det förekomma små förändringar på etiketterna på våra produkter. Innehållet och formuleringen av etiketterna är anpassade till gällande lagstiftning eller vid eventuellt byte av leverantör för att säkerställa bästa möjliga råvaror för produkten.