Blodcirkulation och fysisk förmåga

Blodcirkulationen förändras med åldern – det påverkar vår fysiska förmåga

Många förändringar sker när vi män blir äldre. Håret blir grått, energinivån sjunker och det krävs inte mycket innan vi blir trötta. Det märks både på gymmet såväl som i sovrummet. Orsaken kan ofta finnas i blodomloppet.

Varför förändras blodcirkulationen?

Med åren minskar mängden vatten i kroppen och det blir mindre vätska i blodomloppet. Det skapar förändringar i blodcirkulationen, vilket kan öka känslan av trötthet och utmattning – fysiskt såväl som psykiskt. För när blodcirkulationen tappar farten går det inte obemärkt förbi. Det finns mindre energi i sovrummet, och kroppen kan inte alltid göra som den vill. Män kan särskilt känna av det i sovrummet.

Ginseng – blodcirkulation och fysisk prestationsförmåga –

Vår ålder bär en stor del av ansvaret för de gradvisa förändringarna som sker i blodcirkulationen. Vi kan inte ändra på det, men det betyder inte att allt är förlorat. Det visar sig att du kan få hjälp att stödja blodcirkulationen med ginseng. Den urgamla roten kan bidra till mer energi och optimal uthållighet – dessutom kan ginseng också främja och förbättra erektionen. Perfekt för mogna män!

Virizil är en produkt för män med koncentrerade växtingredienser för sexliv och erektion. Ginseng kan bidra till optimal uthållighet, energi och vitalitet. Växten kan också bidra till att främja erektion, upprätthålla goda sexuella relationer och bidra till normal blodcirkulation. Zink bidrar till att upprätthålla en normal testosteronnivå i blodet.

Virizil

Erektion, uthållighet och samlevnad

Virizil är en produkt för män. Ginseng kan bidra till optimal uthållighet, energi och vitalitet. Dessutom kan växten hjälpa till att främja erektion och upprätthålla en god sexuell relation.

Enkelköp
499 :-
Abonnemang 90 tabletter/varje månad Spara 100 SEK per leverans
Nöjdhetsgaranti
199 :-
Första leverans - spara 50% 199 :-
Minsta pris inkl frakt 238 :-

Härefter per leverans 399 :-
Minsta pris inkl frakt 438 :-

Endast 13.3 kr per dag med abonnemang
I lager
Beställ före 14.00 så skickar vi samma dag
×
×

Wellvitas nöjdhetsgaranti

På Wellvita är nöjda kunder något vi jobbar på att få varje dag. Därför erbjuder vi vår nöjdhetsgaranti på denna produkt. Om du inte är nöjd med produkten efter 3 månadera användning ger vi dig 100 sek i rabatt, som du fritt kan använda på ett av våra andra kosttillskott.

Vill du använda garantin eller höra mer kontakta vår kundservice på tel 0223-50 03 50.

Öppettider: Mån - Fre: 8.00 - 16.00

4 fördelar med att ta Virizil

TEMA: Män och bra sexliv

Fredrik fick hjälp för samlivet

Ett bra samliv har alltid varit viktigt för 64-årige Fredrik. Därför var det tufft för honom när han började få svårt med uthålligheten i sovrummet. Lusten var borta och han kunde inte känna igen sig själv. Fredrik bestämde sig för att hitta en bra lösning – det visade sig bli mer naturligt än han hade hoppats på. 

Läs Fredriks historia

Ingredienserna i Virizil

Ingredienserna i Virizil är sammansatt utifrån mångårig erfarenhet. Det är en långsiktig hjälp för dig som vill få ditt sexuella samliv på rätt spår.

Ginseng

Ginseng är ett gammalt känt naturmedel. Dess användning går tillbaka till 3500 år före vår tideräkning. Idag konstaterar studier att ginseng kan bidra till att främja och förbättra erektion, samt hjälpa till att bibehålla optimal uthållighet, energi och vitalitet. Så det finns många goda skäl att prova.

Zink och testosteron

När män blir lite äldre sker det ofta förändringar i sovrummet. Sexlusten sjunker och energin blir mindre. En del av orsaken är testosteronnivån, som naturligt sjunker med åldern. Mineralet zink i Virizil kan bidra till att upprätthålla en normal testosteronnivå i blodet samt till normal fertilitet och reproduktion.

Isolerade aminosyror

Historien bakom aminosyrorna i Virizil går långt tillbaka i tiden. De går under namnen L-arginin och L-citrullin. Redan 1886 isolerades L-arginin för första gången - enligt uppgift från extrakt av blomlupinen - medan L-citrullin först upptäcktes i vattenmelon 1914. Aminosyrorna har även blivit populära i näringstillskott som används av idrottare.

Prova Virizil för halva priset

Virizil är en produkt för män. Ginseng kan bidra till optimal uthållighet, energi och vitalitet. Växten kan också bidra till att främja en erektion och upprätthålla en god sexuell relation. Zink bidrar till att upprätthålla en normal testosteronnivå i blodet.