Hjälp för tunt och slitet hår

Hittar du fler och fler hår i din hårborste?
Läs hur du kan stärka din hårväxt och få mer volym i håret

Finder du flere og flere hår i din hårbørste?
Læs hvordan du kan styrke din hårvækst, og få mere fylde i håret

[col=#f06607/MISSNÖJD MED DITT HÅR?] Ett växande antal kvinnor tar itu med tunt hår på ett nytt sätt – och det verkar fungera.

Hår förändras genom livet. Gamla hårstrån faller av och nya växer ut, men ibland rubbas balansen och vi tappar mera än det växer. Resultatet är tunt hår. Styling var en gång den enda lösningen, men idag växer det nya tillvägagångssätt fram för hårvård som kan främja hårväxten inifrån.

En tredjedel av alla kvinnor kan komma att uppleva håravfall

Håravfall är ofta utmärkande för män. Kanske är det därför som problemet förbises mer hos kvinnor, men i själva verket upplever över en tredjedel av alla kvinnor håravfall under sin livstid. Ibland beror det på något väldigt konkret – graviditet, stress, klimakteriet – andra gånger är orsaken mer oklar. Lyckligtvis är hoppet inte ute. Det visar sig nämligen att man kan främja sin hårväxt på ett enkelt och naturligt sätt.

Ny metod för hårvård

Företaget Wellvita har introducerat Hair Grow, som skiljer sig från många andra produkter genom att vårda håret inifrån. Ingredienserna ger näring direkt till hårsäckarna via blodet. De koncentrerade tabletterna innehåller åkerfräken, som kan stärka och främja hårväxten, samt 8 olika näringsämnen. Det kräver tålamod, men resultatet är långvarigt.

[col=#20BB8B/Främjar och stärker]

hårväxten inifrån

Med det breda sortimentet av ingredienser i Hair Grow ger du ditt hår de bästa förutsättningarna för tillväxt, styrka och fyllighet.

Hair Grow innehåller åkerfräken, som kan främja och stärka hårväxt, samt biotin och zink, som kan bidra till att bibehålla normalt hår och hud. Tabletterna innehåller även hirskoncentrat samt pantotensyra, L-cystin, koppar, järn och taurin.

Sabina Hanninen

"Jag har fått mer volym och mitt håravfall är inte så illa längre"

För Sabina var tiden efter förlossningen jobbig. Hon tappade mer och mer hår och fick använda en scarf på huvudet för att dölja de hårlösa fläckarna. En dag såg hon en Facebook-annons för hårprodukten Hair Grow från Wellvita. Sabina tyckte att ingredienserna lät lovande och bestämde sig för att prova.

Hair Grow

Stärk din hårväxt inifrån

Hair Grow innehåller åkerfräken, som kan främja och stärka hårväxten, samt biotin och zink, som kan hjälpa till att bibehålla normalt hår och normal hud. Tabletterna är även berikade med hirskoncentrat samt pantotensyra, L-cystin, koppar, järn och taurin.

Enkelköp
449 :-
Abonnemang 60 varannan månad Spara 90 SEK per leverans
Nöjdhetsgaranti
179 :-
Första leverans - spara 50% 179 :-
Minsta pris inkl frakt 218 :-

Härefter per leverans 359 :-
Minsta pris inkl frakt 398 :-

Endast 5.98 kr per dag med abonnemang
I lager
Beställ före 14.00 så skickar vi samma dag
×
×

Wellvitas Tilfredshedsgaranti

Hos Wellvita er tilfredse kunder noget, vi kæmper for hver dag, og på dette produkt tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Har du ikke opnået den ønskede virkning efter 3 måneders brug, så giver vi dig 75,- kr i rabat, som du frit kan bruge på et af vores andre kosttilskud.

Ønsker du at benytte garantien eller høre mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40.

Åbningstider: Man - fre: 8.00 - 16.00

Liselotte Ersgaard

"Så blev hår och ögonbryn fylligare"

Att Liselotte Ersgaard började ta Hair Grow var lite av en slump. Det visade sig dock att vara en riktigt bra idé. Liselottes hår varit platt och saknat volym i många år. Men efter en tid med pillren märkte både vänner, bekanta och Liselottes frisör att något hade hänt med hennes hår.

PRØV HAIR GROW TIL HALV PRIS

Med Wellvitas uppdaterade produkt, Hair Grow, får du ny och förbättrad hjälp till att stärka ditt hår från grunden. Hair Grow-tabletterna tillför näringsämnen till dina hårsäckar inifrån och hjälper dig att få det hår du strävar efter.