"Håravfall efter graviditet"

För Sabina var tiden efter förlossningen jobbig, framför allt för att hon tappade allt mer hår. Det påverkade Sabina så mycket att hon till slut fick bära scarf på huvudet. Först när hon provade de naturliga ingredienserna i Hair Grow fick hon mer fyllighet och styrka i håret.

Åkerfräken kan främja och stärka hårväxten. Biotin och zink kan bidra till att bibehålla normalt hår och hud. Hirs, pantotensyra, L-cystin, koppar, järn och taurin tillsätts också

Använde scarf över håret

När Sabina upplevde håravfall under sin tredje graviditet kom det inte som någon överraskning. Samma sak hade hänt under hennes tidigare graviditeter, så det var ett problem hon kände till alltför väl. Under graviditeten märkte hon också hur mer och mer hår i hamnade duschen efter varje hårtvätt.

– Till slut påverkade det mig rätt så mycket. Jag försökte fixa håret så gott jag kunde, men det slutade med att jag alltid använde en scarf på huvudet för att dölja håret.

- Jag är fortfarande förvånad över hur snabbt ingredienserna i produkten började fungera för mig. Inom några månader har jag redan fått mer fyllighet, och mitt håravfall är inte alls lika illa längre, säger hon nöjd.

Håravfallet gick utöver självförtroendet

Mitt hår påverkade mitt självförtroende. Jag hade en 3 månaders bebis att ta hand om samtidigt försökte jag täcka de kala fläckarna på mitt huvud. Det var ingen trevlig känsla, säger Sabina, när hon minns den obehagliga tiden.

Sabina försökte hitta en naturlig lösning på det återkommande problemet. Hon såg en Facebook-annons för hårprodukten Hair Grow från Wellvita. Hon tyckte att ingredienserna lät lovande och bestämde sig för att prova.

Äkta skönhet kommer [col=#20BB8B/inifrån.] Ge ditt vackra hår näring med växtämnen för styrka, fyllighet och [col=#20BB8B/tillväxt!]

Fylligt hår som kännetecken

Jag är fortfarande förvånad över hur snabbt ingredienserna i produkten började fungera för mig. Inom några månader har jag redan fått mer fyllighet, och mitt håravfall är inte alls lika illa längre, säger hon nöjd.

Hennes sambo och vänner har också märkt förändringen. Hon är tillbaka till sitt gamla jag. När man har tre barn är det viktigt att ha en strikt morgonrutin – och här har Sabina hittat en bra lösning. Som den kaféälskare hon nu är har Hair Grow fått en fast plats bredvid kaffemaskinen och hårrutinen har därmed blivit en del av vardagen.

– Jag kommer definitivt att fortsätta använda Hair Grow. Mitt fylliga hår har alltid varit mitt varumärke och jag vill behålla det så. Jag har bara goda ord att säga om ingredienserna i produkten. Jag känner mig redan mycket mer självsäker, avslutar hon med ett leende.

Intresserad?

Gör som Sabina och prova Hair Grow idag