”Strukturen i min hud har blivit synligt bättre”

När tiden är knapp står hudvård inte högt på prioriteringslistan. Det kan Mathilde Legaard hålla med om. Hon är ensamstående mamma till två pojkar och för henne är det avgörande att den dagliga hudvårdsrutinen är både enkel och effektiv. Mathilde har hittat just dessa egenskaper i Collagen Skin Improver. Nu har även vännerna börjat kommentera skillnaden de ser i Mathildes hud.

Collagen Skin Improver innehåller VERISOL® kollagen, som förbättrar hudens elasticitet och struktur, minskar rynkor och minskar celluliter

Hektisk vardag

39-åriga Mathilde Legaard från Esbjerg är pedagog och mamma med stort M till två aktiva pojkar. En hektisk vardag med många järn i elden och ett aktivt fritidsliv lämnar inte mycket tid för Mathilde att ta hand om sig själv och sin hud. Mathilde har tidigare försökt få igång en bra hudvårdsrutin.


– Jag har provat olika krämer och masker – men det tar bara tid. Tid som jag inte riktigt tycker jag har. Eller som jag hellre spenderar på något annat.

– Jag kan definitivt rekommendera Collagen Skin Improver till andra kvinnor. Om man som jag, lever ett aktivt liv, då är det bara enkelt – och det har gjort något riktigt bra för min hud. Det är utan tvekan en rutin jag kommer hålla mig till.

Prova Collagen skin Improver för halva priset

Vill du också gärna vårda din hud enkelt och effektivt? Genom vetenskapliga undersökningar har VERISOL kollagenet Collagen Skin Improver påvisat resultat som märkbart spänstigare hud med färre rynkor, en förbättrad hudstruktur samt mindre celluliter.

En förändring som syns

När Mathilde läste att Wellvita sökte testpersoner för den nya produkten Collagen Skin Improver väcktes ändå hennes nyfikenhet. Hon har tidigare läst om hur kollagenprodukter effektivt vårdar huden från insidan och kan hjälpa till att minska rynkor och celluliter.


– Nu har jag varit testperson för Collagen Skin Improver i 4 månader, och det är verkligen inget jag ångrar, säger Mathilde med ett stort leende. Hon kan känna en tydlig skillnad i huden.

– Jag har fått finare lyster, och strukturen på min hud har synbart förbättrats.


Förändringen har inte gått obemärkt förbi hos Mathildes vänner, som ofta talar om att Mathilde ser fräschare ut än tidigare.


– Då måste jag ju berätta att jag tar ett dagligt tillskott av kollagen, ler Mathilde.

En genialisk lösning i en hektisk vardag

Det är inte bara den synliga effekten på hennes hud som Mathilde älskar. Hon kan också se fördelen med hur enkelt och lätt det är att använda produkten.

– Det är faktiskt en lysande lösning; en liten portionsförpackning med pulvret, som är exakt doserat. Jag häller bara upp det i glaset med det vatten jag dricker på morgonen varje dag – då behöver jag inte göra något mer för att vårda min hud. Dessutom är pulvret helt smaklöst och lätt att lösa i vatten, säger Mathilde och fortsätter:

– Jag kan definitivt rekommendera Collagen Skin Improver till andra kvinnor. Om man som jag, lever ett aktivt liv, då är det bara enkelt – och det har gjort något riktigt bra för min hud. Det är utan tvekan en rutin jag kommer hålla mig till.

Vårda huden [col=#20BB8B/inifrån] och ut med Collagen Skin Improver: [col=#20BB8B/färre rynkor,] mindre celluliter och mer elasticitet

Intresserad?

Gör som Mathilde och prova Callagen Skin Improver idag