"Så fick hår och ögonbryn mer fylla"

Att Liselotte Ersgaard började ta Hair Grow var lite av en slump. Det visade sig vara en riktigt bra idé, eftersom Liselottes hår varit platt och saknat volym i många år. Efter en tid med tabletterna märkte både vänner och bekanta samt Liselottes frisör att något hade hänt med hennes hår.

Åkerfräken kan främja och stärka hårväxten. Biotin och zink kan bidra till att bibehålla normalt hår och hud. Hirs, pantotensyra, L-cystin, koppar, järn och taurin har också tillsatts.

Platt utan fyllighet

– Under de senaste många åren har mitt hår varit platt och saknat volym, oavsett vilken frisyr jag har haft. Och jag var väl tvungen att leva med det.

-Men en dag fick vi ett paket från Wellvita med våra beställda kosttillskott, och av misstag hade det följt med ett paket Hair Grow. När vi kontaktade Wellvitas kundtjänst bad de om ursäkt för misstaget och sa att vi kunde behålla paketet. Och då tänkte jag att jag lika gärna kunde prova att ta tabletterna

– 5 månader senare hade mitt hår blivit klart bättre. Minst 10 olika vänner och bekanta har sagt att de tycker att mitt hår har blivit tjockare. Till och med min frisör märkte att det hade hänt något med mitt hår utan att jag sagt något.

Min frisör kunde se skillnad

– 5 månader senare hade mitt hår blivit klart bättre. Minst 10 olika vänner och bekanta har sagt att de tycker att mitt hår har blivit tjockare. Till och med min frisör märkte att det hade hänt något med mitt hår utan att jag sagt något.

– Och det är inte bara håret som har gynnats av Hair Grow. Det är också bra för mina ögonbryn. Små nya ögonbryns hår har börjat komma fram där det inte har funnits några på flera år, eftersom jag plockade dem lite för flitigt när jag var yngre. Så jag är definitivt glad att en fel produkt smugit sig med i paketet.

Äkta skönhet kommer [col=#20BB8B/inifrån.] Ge ditt vackra hår näring med växtämnen för styrka, fyllighet och [col=#20BB8B/tillväxt!]

Intresserad?

Gör som Liselotte och prova Hair Grow idag