KOLLA DIG SJÄLV:

4 tecken på att du har en normal prostatafunktion

Prostatan är namnet på den lilla körteln som finns i den nedre delen av det manliga bäckenet, strax under urinblåsan. Den växer gradvis med åldern – och det kan leda till förändringar i urinering. Här är de fyra tecknen på en normal prostatafunktion.

Passar dessa 4 tecken inte in på dig?

I så fall är du inte ensam. Upp till 40 % av män över 60 år upplever förändringar i samband med att de kissar – ofta börjar det redan från 50 års ålder. Även om det är ganska naturligt kan det vara jobbigt, inte minst på natten. Som tur är så finns det hjälp att få.

Stöd din prostatafunktion

Med växtämnena i Prostabona Plus kan du få hjälp med att upprätthålla en normal prostatafunktion. Linfrö bidrar till en normal funktion av prostatan hos mogna män, medan fänkålsfrö bidrar till en normal urinering och utsöndring av urin.

91% kan rekommendera

Förändringar i urineringen kan vara lite tabu för många män. Trots detta är majoriteten av våra Prostabona-användare faktiskt redo att berätta för sina bekanta om produkten. I en nyligen genomförd kundundersökning sa hela 91 % av användarna att de kunde rekommendera den till andra. Dessutom gav 81 % Prostabona Plus poängen 3-5 på frågan hur bra växterna fungerar för dem. Poängskalan täckte påståendena: bra, mycket bra och fantastiskt bra.

Läs om våra nöjda användare