Ny undersökning överraskar:

Nu har männen också fått upp ögonen för Hair Grow! 

På Wellvita har vi länge försökt göra män medvetna om fördelarna med att ta Hair Grow. Därför blev vi extra glada när vi såg resultatet av vår Nordiska kundundersökning gällande Hair Grow... 10 % av svaren kom från män. Och deras svar var uppmuntrande läsning!

Läs svaren från kundundersökningen här.

Hair Grow innehåller åkerfräken, som kan främja och stärka hårväxt. Samt biotin och zink, som kan bidra till att bibehålla normalt hår och normal hud.

87% av männen har uppnått effekt

Starkare hår och mindre håravfall låter lovande kan man tycka, men fungerar ingredienserna ens? Om vi ​​tittar på undersökningens övergripande resultat säger 89% av användarna att ingredienserna i Hair Grow har hjälpt dem – och om vi fokuserar på männen hamnar vi på 87%.

Filip

"Så stärkte jag min hårväxt"

När Filip upptäckte att håret hade blivit tunnare kom det som en chock. Det såg platt ut även efter att han satt fixat frisyren och topparna kändes torra och slitna. Många av hans släktingar har haft håravfall, så han var medveten om att det fanns i familjen. Filip gjorde allt för att motverka det tunna håret. När han provade de koncentrerade växtämnena i Hair Grow var det klart att han hittat rätt.

Skulle du rekommendera Hair Grow till andra? 78% säger JA

En av de viktigaste indikatorerna på om en produkt har en gynnsam effekt är om användarna är beredda att rekommendera den till sina vänner och bekanta. Här får Hair Grow en toppbetyg. I undersökningen svarade hela 78% av alla användare att de skulle rekommendera Hair Grow till andra. Det er vi som ett stort förtroende!

Därför väljer de Hair Grow 

Även om många av våra användare tar Hair Grow för att de har tunt hår, är detta långt ifrån den enda anledningen. Här kan du se de vanligaste orsakerna till att folk väljer att beställa produkten *.

* Deltagarna i undersökningen kunde välja flera svar om de önskade det. Ovanstående visar den procentuella fördelningen av alla de totala svaren.

Därför väljer de Hair Grow 

Även om många av våra användare tar Hair Grow för att de har tunt hår, är detta långt ifrån den enda anledningen. Här kan du se de vanligaste orsakerna till att folk väljer att beställa produkten *.

* Deltagarna i undersökningen kunde välja flera svar om de önskade det. Ovanstående visar den procentuella fördelningen av alla de totala svaren.

Vill du också prova? Läs mer om Hair Grow! 

Naturen tar tid

Ingredienserna i Hair Grow tas upp i kroppen gradvis under en längre tid. Siffrorna visar att det tar i genomsnitt 3-6 månader att uppnå full effekt. Det kan ses i vår nordiska undersökning där 68 % svarade att de kände effekten efter 3 månader eller mer. Men det är väntan värt!

Håravfall påverkar självkänslan

Blir håret tunnare på hjässan? Eller är det mindre fylligt? Många män upptäcker att deras självkänsla sjunker när de upptäcker de första tecknen på håravfall. Med ingredienserna i Hair Grow kan du få hjälp att främja och stärka din hårväxt och upprätthålla normalt hår.

Hair Grow

Stärk din hårväxt inifrån

Hair Grow innehåller åkerfräken, som kan främja och stärka hårväxten, samt biotin och zink, som kan hjälpa till att bibehålla normalt hår och normal hud. Tabletterna är även berikade med hirskoncentrat samt pantotensyra, L-cystin, koppar, järn och taurin.

Enkelköp
449 :-
Abonnemang 60 varannan månad Spara 90 SEK per leverans
Nöjdhetsgaranti
179 :-
Första leverans - spara 50% 179 :-
Minsta pris inkl frakt 218 :-

Härefter per leverans 359 :-
Minsta pris inkl frakt 398 :-

Endast 5.98 kr per dag med abonnemang
I lager
Beställ före 14.00 så skickar vi samma dag
×
×

Wellvitas Tilfredshedsgaranti

Hos Wellvita er tilfredse kunder noget, vi kæmper for hver dag, og på dette produkt tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Har du ikke opnået den ønskede virkning efter 3 måneders brug, så giver vi dig 75,- kr i rabat, som du frit kan bruge på et af vores andre kosttilskud.

Ønsker du at benytte garantien eller høre mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40.

Åbningstider: Man - fre: 8.00 - 16.00