Två utmaningar - en lösning

Du kanske också känner till det. Efter en stor måltid med kolhydrater och fett kan det kännas som om magen putar ut extra mycket. "Fy! vad jag känner mig tjock just nu", kanske du tänker. Men är det övervikt eller är det gaser i magen?

Tyvärr utesluter det ena inte det andra. Det kan mycket väl vara båda sakerna.

För det första har magen svårt att smälta den feta maten och utvecklar därför gaser, som gör man blir uppblåst. På sikt lägger sig kalorierna dessutom som extrakilon runt magen.

Svaret på denna dubbla utmaning kan vara Macoform Plus.

Bekämpar övervikt och uppblåst mage

Macoform Plus innehåller extrakt av fänkålsfrön, kamomillblomma och pepparmynta. Kombinationen kan motverka obehag till följd av en övermätt och uppblåst mage. Kamomillblomman främjar fettsmältning, viktminskning och hjälper mot uppblåsthet.

[col=#20BB8B/Gaser i magen, obehag och övervikt!] Få igång fettsmältningen med naturens hjälp

Mindre fettnivåer i blodet

En hjälp för din viktminskning

När det gäller en varaktig viktminskning, finns det tyvärr inga enkla "quick-fix"-lösningar. Men om du tar två Macoform Plus-tabletter varje dag kan du få ett enkelt och långsiktigt stöd för att gå ner i vikt.

Efter en måltid fördelas fett, socker och alkohol ut i blodet. Det är kroppens energireserver som används för förbränning i musklerna, när vi är aktiva. Härifrån kan det också lagras som fettreserver för senare bruk. Tyvärr är kroppen ganska hänsynslös när det gäller vår "energi ekvation" när vi intar mer energi än vi använder, går vi upp i vikt. Det viktiga är därför att öka din aktivitetsnivå. Golf, vandring, cykling, dans eller simning - valet är ditt. Det viktigaste är att hitta något du gillar så att du bibehåller de goda vanorna.

Macoform Plus är en extra hjälp för dig som vill gå ner i vikt. Ta en tablett en halvtimme innan dagens två största måltider, t.ex. lunch och middag. Tabletterna innehåller koncentrerade växtämnen som påverkar kroppens matsmältning. Ämnena kan hjälpa koppen att minska fetthalten i blodet, så du får hjälp att främja din viktnedgång.

Fett, lever och galla

"Lura" levern och hjälp din fettsmältning

Fet mat och välbefinnande i magen? Tricket är att sätta igång produktionen av matsmältningsjuicer i levern, så fettet från en stor måltid inte behöver "stå i kö" för att brytas ned. Just det kan de koncentrerade ämnena från kamomillblomma hjälpa till med.

När din tallrik är tom har matens resa genom matsmältningssystemet redan börjat. Många tror att det bara sker i mage och tarm, men levern är minst lika viktig. Den ansvarar för att bearbeta fettet från vår mat och är en sorts sorteringscentral, som sköter nedbrytningen av avfallsämnen. Men för oss som älskar en god biff och kanske lite dessert, är det nog leverns gallproduktion som är mest intressant.

Galla är benämningen på den matsmältningssaft som ser till att vi kan bryta ner fett i levern och ta upp det i tarmen. Trots fett har ett dåligt rykte, är fett ett viktigt energigivande näringsämne. Kroppen behöver det. Vi ska bara inte få för mycket av de mättade fetterna som bl.a. finns i rött kött och feta såser.

Uppblåsthet, uppstötningar och gasbildning

Mot uppblåst mage och obehag

Uppblåsthet och uppstötningar efter en måltid kan vara tecken på att matsmältningen inte fungerar som den ska. När matsmältningen fungerar långsamt samlas den osmälta delen av maten i tjocktarmen. Det kan starta en jäsningsprocess, och den jäsningsprocessen kan utveckla olika gaser som kan göra din mage uppblåst.

Många upplever att magen är platt på morgonen, men med intag av mat under dagen svullnar magen mer och mer – med obehag och gasbildning som följd.

Gaser i magen förknippas ofta med upplevelsen av att gasen "läcker" ur kroppen vid oönskade tillfällen. Från munnen, som rapningar eller uppstötningar, eller från tarmen som gaser (pruttar). Ofta åtföljs känslan av gaser i magen också av obehag i samband med den uppblåsta magen. De flesta tycker nog också att en uppblåst mage är ett kosmetiskt problem.

Lösningen är att skynda på matsmältningen. Kombinationen av de koncentrerade växterna i Macoform Plus är bra för magen och ökar effektivt matsmältningsflödet.

Växtbaserad

Är du vegetarian? Denna produkt är gjord utan animaliska ingredienser och kan ingå i en vegetarisk kost.

Peppermynta

Pepparmyntsextrakt (Mentha piperita) utvinns från de blommande pepparmyntsväxterna. Den fleråriga växten innehåller en aromatisk olja, som även innehåller mentol. Pepparmyntsextrakt har använts för att hjälpa minska uppblåsthet och hjälpa mot gasbildning i tusentals år.

Kamomill

Kamomill (Matricaria recutita) är en blommande växt i familjen Asteraceae. Topparna på kamomillväxten används för att göra te, flytande extrakt, kapslar och tabletter. Kamomill har traditionellt använts i tusentals år för att upprätthålla normal matsmältning. Kamomillblomma kan dessutom hjälpa till en normal fettmatsmältning och främja viktminskning.

Fänkålsfrön

Fänkål (Foeniculum vulgare) är en flerårig växt vid Medelhavskusten som tillhör familjen Umbelliferae. Växten anses vara en av de äldsta grödorna i historien. Det finns uppgifter om att den har odlats tillbaka i romartiden och i det gamla Egypten. Fänkålsfrön kännetecknas av en söt doft och bitter smak. Våra magar älskar fröna för deras förmåga att hjälpa matsmältningen.

Kronärtskocka

Den karakteristiska växten med de spetsiga bladen innehåller värdefulla näringsämnen, bland annat det bittra ämnet cynarin.

I princip kan man äta kronärtskocka som en del av sin kost varje dag och därmed konsumera samma ingredienser som man får i sig via ett kosttillskott med kronärtskocka. Men för många kan det vara lite opraktiskt att göra kronärtskockan till en vanlig ingrediens i veckans alla måltider.

När kronärtskocka ingår som ingrediens i Macoform Plus utvinns extraktet från växtens blad. Genom en kontrollerad teknologisk process torkas växten och de torra växtdelarna extraheras. Extraktion och torkning ökar koncentrationen av växtämnen och resultatet blir en kompakt tablett med alla bra ingredienser från växten.

Kronärtskockan i Macoform Plus är ett hög koncentrerat extrakt standardiserat till 5 % cynarin.

Macoform Plus tabletterna kan sväljas med vatten. Två tabletter per dag - före de största måltiderna.

Macoform Plus

Naturens hjälp för en bra magkänsla

Macoform Plus innehåller extrakt av fänkålsfrön, kamomillblomma och pepparmynta.  Kombinationen kan motverka obehag till följd av en övermätt och uppblåst mage. Kamomillblomman främjar fettsmältning, viktminskning och hjälper mot uppblåsthet.

 

Enkelköp
529 :-
Abonnemang 120 varannan månad Spara 110 SEK per leverans
Nöjdhetsgaranti
209 :-
Första leverans - spara 50% 209 :-
Minsta pris inkl frakt 248 :-

Härefter per leverans 419 :-
Minsta pris inkl frakt 458 :-

Endast 6.98 kr per dag med abonnemang
I lager
Beställ före 14.00 så skickar vi samma dag
×
×

Wellvitas nöjdhetsgaranti

På Wellvita är nöjda kunder något vi jobbar på att få varje dag. Därför erbjuder vi vår nöjdhetsgaranti på denna produkt. Om du inte är nöjd med produkten efter 3 månadera användning ger vi dig 100 sek i rabatt, som du fritt kan använda på ett av våra andra kosttillskott.

Vill du använda garantin eller höra mer kontakta vår kundservice på tel 0223-50 03 50.

Öppettider: Mån - Fre: 8.00 - 16.00