"Äntligen slut med uppblåst mage"

Linda har alltid hållit sig i form och ätit hälsosamt. Trots det var magen alltid uppsvälld när kvällen kom. Oavsett hur hon hade ätit under dagen. Efter att ha blivit rekommenderad att prova Macoform Plus med aktiva växtingredienser hittade hon en effektiv lösning för sin mage.

Fänkålsfrö, kamomillblomma och pepparmyntsblad bidrar till normal matsmältning och kan motverka gasbildning och uppblåst mage. Kamomillblomman minskar gasbildning

En ballong som inte ville släppa luften

– Jag har alltid varit relativt smal och ätit hälsosamt utan att vara fanatisk. Jag har tränat och har hållit mig i ganska bra form. Framförallt därför var det bara så orättvist att jag fortfarande kände mig enormt uppblåst varje dag när vi kom till kvällen, säger Linda.

– Det spelade ingen roll om det var en dag på grönt och fiber, eller en dag på snabbmat: Jag kände att jag hade svalt en ballong som bara inte ville "tappa" luften. Jag provade många olika saker från den lokala hälsokostaffären för att bli av med den uppblåsta magen men hittade inget som hjälpte mig.

Jobb med full fart

– När jag blev gravid för några år sedan var det en lång period då jag naturligtvis inte tänkte på det – men jag ska lova att det kom tillbaka efter att jag fött min lilla dotter. Kanske hade det i verkligheten inte gått över, men jag hade i alla fall inte märkt av det under de 9 månaderna, då kroppen ändå beter sig olika på många olika sätt, säger Linda, och klappar sig på magen.

– Idag tar jag en tablett strax före dagens två största måltider. Det gör att jag inte längre är uppblåst. Jag har inte längre den tunga känslan i magen. Du vet – den när du bara vill knäppa upp byxorna och lägga dig i soffan.

Utbyte av erfarenheter i mödragruppen

– Som relativt ny mamma är jag också med i en mödragrupp och här får vi pratat om många olika saker. Även uppblåsta magar.


– Det var också här som jag blev rekommenderad att prova Macoform Plus. En av de andra mammorna hade en ask som hon tyckte att jag skulle prova. Och vilken överraskning! Det dröjde inte länge innan jag både kände och såg en enorm skillnad.

Ingredienser i Macoform Plus tar uppblåstheten

– Idag tar jag en tablett strax före dagens två största måltider. Det gör att jag inte längre är uppblåst. Jag har inte längre den tunga känslan i magen. Du vet – den när du bara vill knäppa upp byxorna och lägga dig i soffan. Nu är det är full fart – hemma och på jobbet – jag har bara en helt annan energi efter att jag fått kontroll på magen igen, säger Linda.

Obehag, uppstötningar och gasbildning! [col=#20BB8B/Sätt igång matsmältningen] innan du äter, med hjälp av naturen.

Intresserad?

Gör som Linda och prova Macoform Plus idag